Media

Μάριος Ιορδάνου: Θα ήμουν εντελώς για τα μπάζα αν είχα καβαλήσει το καλάμι

«Τον άρπαξα και τα έκανε πάνω του, μετά με έβλεπε κι έστριβε γωνία», λέει ο Μάριος Ιορδάνου.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο πώς αντέδρασε όταν δέχτηκε λεκτική επίθεση από σκηνοθέτη.

«Όταν έφυγα σχεδόν από τη ζωή, τυφλώθηκα, έχασα τους παλμούς μου. Πέθανα. Εκείνη την στιγμή αφυπνίστηκα. Όταν έπαθα 3-4 εγκεφαλικά έλεγα στη γυναίκα μου ότι θέλω να γυρίσω πίσω να πάρω αγκαλιά τον σκύλο μου, είναι το παιδί μου», είπε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου είπε στη συνέχεια: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σταρ, υπάρχουν μονό στάρια. Θα ήμουν εντελώς για τα μπάζα αν είχα καβαλήσει το καλάμι. Είναι πολύ ωραίο να σου μιλάνε στον δρόμο, αλλά δεν μου αρέσουν οι αγκαλιές. Δεν θέλω κάτσιασμα, δεν θέλω να με χαϊδεύει κάνεις».

Κλείνοντας, ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε: «Όταν ένας σκηνοθέτης μού επιτέθηκε λεκτικά, τον άρπαξα, τον κόλλησα στον τοίχο, τα έκανε πάνω του και τελείωσε η υπόθεση. Μετά με έβλεπε κι έστριβε γωνία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Άγιος έρωτας: Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Παύλο την απιστία της Σοφίας με τον Τάσο
Ο Νικόλαος προαναγγέλλει την απουσία του από το σχολείο, αλλά ανησυχεί όταν μαθαίνει πως η Δέσποινα έχει φροντίσει να αναπληρώσει μέρος του μαθήματος των θρησκευτικών με καλλιτεχνικές δραστηριότητες
Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Παπανικολάου