Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάρω Κοντού: «Το κέρατο θέλει ψυχραιμία»!

Μάρω Κοντού: «Το κέρατο θέλει ψυχραιμία»!

Κάθεται αναπαυτικά και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα και ίσως να κάνει κάποιους να νιώσουν… άβολα!

Η Μάρω Κοντού όμως δεν έχει κανέναν λόγο να «μασά» τα λόγια της και να κάνει «δημόσιες σχέσεις», αποδεικνύοντας πως όταν πηγαίνει σε κάποια εκπομπή απαντά στις ερωτήσεις που της κάνουν, όταν βέβαια αυτές δεν την προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη πάντως κουβέντα «βγάζει» πολλά με την οικοδέσποινα Νάνσυ Ζαμπέτογλου να έχει καλεσμένη την αγαπημένη ηθοποιό στον καναπέ της, στην πρεμιέρα του «Join Us» για αυτή τη σεζόν.

Για την απιστία λοιπόν η Μάρω Κοντού λέει ότι: «Το “κέρατο” θέλει ψυχραιμία. Όταν είσαι νέος και “φας κέρατο” δεν είσαι ψύχραιμος γιατί είσαι πολύ εγωιστής. Λες “με κεράτωσε; Εμένα με θέλει όλη η Ελλάδα και εσύ τολμάς και με κερατώνεις;”. Και τα βροντάς. Δεν είναι πάντα σωστό αυτό, αλλά δεν έχεις την ψυχραιμία όταν είσαι στα 25 σου και είσαι στα ντουζένια σου. Και μπορεί να χαλάσεις κάτι το οποίο μπορεί να είχε ένα ωραίο μέλλον. Το έχω κάνει γιατί έχω συγχωρήσει. Βεβιασμένα τα βρόντηξα αλλά το πήρα λίγο πίσω με την επιμονή και την ανάλυση του εαυτού μου και του γεγονότος. Νομίζω ότι έκανα καλά. Μια στιγμιαία περιπέτεια ενός άνδρα δεν πρέπει να μας συγχύζει καθόλου. Αντιθέτως πρέπει να λέμε “τον καημένο”. Γιατί σίγουρα σε θέλει, σίγουρα σε αγαπάει, αλλά ώρες – ώρες ο άνδρας θέλει και μια επιβράβευση».

Όσον αφορά τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με το σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη- Φουκς, η Μάρω Κοντού λέει πως «Στα 7 χρόνια ο άντρας μου άρχισε να ξενοβλέπει, εγώ το μυρίστηκα και δεν μου άρεσε. Το κερατάκι μου το έχω φάει. Και νομίζω ότι είναι δεδομένο. Όταν ξέρεις πολύ καλά τον άλλον πιάνεις κάτι λεπτομέρειες περίεργες. Το άλλο πρόσωπο ήταν πολύ διάσημο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Πρώτα είχαμε χαθεί και μετά έγινε αυτή η συνάντηση της Αλίκης με τον άντρα μου που ήταν μόνοι τους επί 40 μέρες και γύριζαν μια ταινία», ενώ δεν διστάζει να πει πως «Στα 20 ήμουν βλάκας. Δεν είχα αυτοπεποίθηση, δεν εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε την καριέρα μου, έκανα κουταμάρες, ηλιθιότητες, ήμουν σπάταλη, δεν κράτησα μία δεκάρα να έχω για τα γεράματα, έχω κάνει ένα κάρο βλακείες. Αλλά δεν μετανιώνω. Όλα αυτά συνθέτουν εμένα».

Εκτός από την Μάρω Κοντού φιλοξενούμενος στην πρώτη εκπομπή του «Join Us» για αυτή τη σεζόν είναι και ο Αλέξης Γεωργούλης που ομολογεί στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως «Το καλοκαίρι ήμουν 100 κιλά. Τα έβλεπα να μαζεύονται σιγά –σιγά αλλά έλεγα “εντάξει μωρέ, μας παίρνει ακόμα”. Τώρα είμαι 92 κιλά. Παίρνω μια αναπνοή για να φτάσω στα 82», ενώ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή τονίζει πως θέλει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί «Είναι όπως ο σκηνοθέτης κάνει πρόβες κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι που πρέπει να είναι κρυφό, κωδικοποιημένο. Για να δημιουργήσω σε σένα το ενδιαφέρον να θέλεις να με μάθεις θα πρέπει να έχω κάποια σκοτεινά σημεία. Αλλιώς δεν θα θέλεις να μάθεις κάτι. Αν δεν έχω να επικοινωνήσω κάτι μαζί σου και τα ξέρεις όλα δεν έχω λόγο να σου πω κάτι». Επίσης μιλά και για τη συμμετοχή του σε βρετανική σειρά λέγοντας πως «Γυρίζω ένα σίριαλ στην Κέρκυρα που θα παιχτεί στην Αγγλία. Λέγεται “TheDurell’s” και είναι η ιστορία της οικογένειας των συγγραφέων Durell. Θα παιχτεί στο ITV, είναι αγγλική παραγωγή και μεγάλη διαφήμιση για την Κέρκυρα. Θα είμαι και στα έξι επεισόδια του 1ου κύκλου. Κάνω έναν ταξιτζή του ’35 που λέγεται Σπύρος και είναι Αμερικάνος». Αύριο λοιπόν, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο ΣΚΑΪ ξεκινά να προβάλλει ξανά την εκπομπή που φέτος θα βγαίνει στις 6 το απόγευμα στον αέρα και που στην πρεμιέρα της βάζει σε… δοκιμασία και τη Ρένια Λουιζίδου που απαντά σε 20 γρήγορες ερωτήσεις.

Επίσης, ο chef Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια πίτα με κοτόπουλο και μανιτάρια, ενώ η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει πέννες με πέστο από αποξηραμένα μανιτάρια. Η Άννα Πρέλεβιτς συστήνει μία μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Η Μυρτώ Κάζη με τη βοήθεια της ψυχολόγου δείχνει τρικ για να οργανώνουμε το μυαλό μας τις μέρες με άγχος, η Τόνια αναδεικνύει τα τρία ιδανικά look για την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο και η Νίκη Κάρτσωνα συμβουλεύει για το πως θα επανορθώσουμε τα μαλλιά μας μετά τη φθορά από το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο, ενώ ο Σωτήρης Βρεττός δίνει μαθήματα κηπουρικής ξεκινώντας από  το πιο βασικό: πώς να διαλέξουμε  το κατάλληλο χώμα για τα φυτά μας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι λόγω της πρεμιέρας οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να βοηθήσουν στο έργο των «Γιατρών του Κόσμου».

Έτσι αύριο, Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο Ανοιχτό Πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου», στην οδό Σαπφούς 12, στο κέντρο της Αθήνας όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν αντισηπτικά, οινόπνευμα, ελαιόλαδο, ρύζι και όσπρια. και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της οργάνωσης να στηρίξουν τους πρόσφυγες και τις ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε