Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μάρτζυ Λαζάρου: Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις αστυνομία

Μάρτζυ Λαζάρου: Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις αστυνομία

“Έχεις τον φόβο και ειδικά όταν έχει παιδί” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Μάρτζυ Λαζάρου.

Για τον αγαπημένο της σύζυγο, Τάσο και τις απειλές που έχουν ανά διαστήματα δεχθεί λόγω της φύσης της δουλειάς του μίλησε από καρδιάς η Μάρτζυ Λαζάρου όταν συνάντησε τη Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής (07.04.2024), στην εκπομπή “Μαμα-δες” της ΕΡΤ.

“Βεβαίως έχουμε περάσει και το σημείο του να δεχθούμε απειλές. Τα πράματα είναι γενικά πολύ δύσκολα σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεται. Ειδικά πρόσφατα το περάσαμε για μια ακόμα φορά” παραδέχθηκε η δημοσιογράφος.

“Φοβήθηκες;” ρώτησε τότε η ηθοποιός για να απαντήσει η καλεσμένη της: “Φοβήθηκα; 50/50. Ίσως, ξέρεις, έχω εξοικειωθεί με αυτό το πράγματα γιατί όταν γνώρισα τον Τάσο ήταν πάλι σε μια τέτοια διαδικασία. Πάλι δηλαδή είχε προηγηθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, πάλι είχαμε μπει σε αυτή τη διαδικασία οπότε τον γνώρισα έτσι.

Δεν ξέρεις βέβαια αυτό που θα φτάσει. Δηλαδή έχεις τον φόβο και ειδικά όταν έχει παιδί. Αν ήμασταν μόνο με τον Τάσο θα σου έλεγα πως προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε καλά”.

“Υπάρχει και προστασία, εννοείται, είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία. Πολύ περίεργο… Δεν είναι όμως εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι, να βλέπεις αστυνομία και να μην μπορείς να πας ούτε μέχρι το σούπερ μάρκετ.

   

Ακόμα και με το παιδί για μια βόλτα, φοβήθηκα” συμπλήρωσε, ακόμα, η Μάρτζυ Λαζάρου στην εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις