Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Masterchef: Οι κριτές έφτυναν το φαγητό – “Αυτό είναι επικίνδυνο!”

Masterchef: Οι κριτές έφτυναν το φαγητό – “Αυτό είναι επικίνδυνο!”

«Μαγειρική τραγωδία» χαρακτήρισε το πιάτο του Σταμάτη ο Πάνος Ιωαννίδης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! Οι κριτές έφτυναν το φαγητό…

Ο μαγειρικός αγώνας του Masterchef, με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό σεφ Δήμο Μπαλόπουλο, θα στιγματίσει για αρκετό καιρό τους παίκτες, που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Ο Σταμάτης ήθελε να αποχωρήσει, και παρέδωσε στους κριτές ένα πιάτο, το οποίο δεν τρωγόταν! Απίστευτα όσα έζησαν οι κριτές όταν κλήθηκαν να δοκιμάσουν το φαγητό που είχε το “πιάτο Νούμερο 3”, που είχε ετοιμάσει ο Σταμάτης.

Μάλιστα, ένας – ένας οι κριτές έφτυναν στο πιάτο το φαγητό, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης αναφώνησε: «Πωωω είναι χάλια, δεν τρώγεται!». Οι τέσσερις κριτές αρνήθηκαν να το βαθμολογήσουν και παρέδωσαν λευκό χαρτί. «Απλά να σου εξηγήσουμε το εξής: Αυτό δεν είναι 0! Απλά ξέρω ότι το κουνουπίδι που δεν κατάφερα να φάω, δεν ήταν ο Σταμάτης, δεν πείθομαι ότι ήταν ένα τεχνικό λάθος. Οφείλουμε να μάθουμε τον λόγο της αυτοδολιοφθοράς σου!» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σταμάτη.

Ο Σταμάτης ήθελε να αποχωρήσει γι’ αυτό και παρέδωσε στους κριτές ένα πιάτο, το οποίο δεν τρωγόταν! Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, πρώτα από όλα! Αυτό που έγινε σήμερα, το επέλεξα εγώ να γίνει. Με έχει κουράσει πάρα πολύ το ότι κρύβονται κάποια άτομα, πίσω από κάποια άλλα άτομα. Και σήμερα έκανα αυτό για να ξυπνήσουν και τα παιδιά, να ξυπνήσω και κάποια άτομα». «Δεν ήθελα σεφ να φύγω αλλά έπρεπε να γίνει κάτι» πρόσθεσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις