Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάθετε όλα τα μυστικά για το windsurfing

Μάθετε όλα τα μυστικά για το windsurfing

Όλα τα μυστικά του windsurfing από την Ζωή Δημητράκου και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Tony Frey.

Η Ζωή Δημητράκου βρέθηκε στην παραλία της Λούτσας, όπου συνάντησε την Tony Frey παγκόσμια πρωταθλήτρια windsurfing, και μας είπαν τα πάντα γύρω από το άθλημα του καλοκαιριού. «Έκανα windsurf, το πρώτο μάθημα. Έχω κάνει ιστιοπλοΐα και surf. Δεν είναι μόνο ένα σπορ που γυμνάζει το σώμα σου. Εγώ ένιωσα όλες αυτές τις ώρες ως California girl», είπε η Ζωή Δημητράκου.

«Είχα πολύ πάθος και χρειαζόμουν κάποια σκαλοπάτια για να το κάνω τρόπο ζωής και να επιβιώσω από αυτό. Ο μόνος τρόπος ήταν να τρέχω αγώνες», ανέφερε για το αγαπημένο της άθλημα η Tony Frey, προσθέτοντας ότι αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι «η επαφή με τη φύση. Δεν φοράς ρούχα, έχεις μια ελευθερία. Όταν κάνεις άσκηση μέσα στη θάλασσα σου δίνει μια ενέργεια που δεν περιγράφεται».

«Μπορείς να ξεκινήσεις από 6 χρονών και είναι απεριόριστη η ηλικία. Αν είσαι υγιής μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή. Κάνουμε χειμώνα καλοκαίρι, η διαφορά είναι στη στολή. Είναι πιο ωραία το χειμώνα, δεν έχει πολύ κόσμο στην παραλία», τόνισε η ίδια.

Media Τελευταίες ειδήσεις