Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ματίνα Νικολάου: Αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω

Ματίνα Νικολάου: Αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω

“Σίγουρα και εγώ είχα ονειρευτεί να έχω την οικογένεια μου” εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Για την απόφαση να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς με τον πρώην σύζυγο της και τις δυσκολίες της επόμενης ημέρας μίλησε από καρδιάς η Ματίνα Νικολάου όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ2. 

“Είναι τρομακτικό. Το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο, το προσπαθήσαμε και ενώ είχαμε χωρίσει, ξανακάναμε μια προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί αλλά δεν τα καταφέραμε πάλι. Όταν αποφασίσαμε τελικά ότι θα χωρίσουμε, εγώ αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου κ αι δεν θα τα καταφέρω. Δεν ισχύει όμως τίποτα από όλα αυτά. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί για να καταφέρουμε πράγματα” εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

“Σίγουρα και εγώ αυτό είχα ονειρευτεί, να έχω την οικογένεια μου, να είμαστε όλοι μαζί, να μεγαλώσει το παιδί σε μια κανονική οικογένεια. Δεν ξέρω όμως αν το “κανονική οικογένεια” ισχύει πια γιατί εγώ αισθάνομαι ότι είμαι μια κανονική οικογένεια στην ουσία της. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και για τον πρώην άντρα μου και ο πρώην άντρας μου το ίδιο, με αγαπάει πάρα πολύ, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το παιδί. Το αντιλαμβάνεται, το κατανοεί και περνάμε πάρα πολύ όμορφα”.

 

“Το έχω πει και στον πρώην σύζυγο μου, υπάρχουν μερικές φορές που λέω μέσα μου ευχαριστώ που τελικά φτάσαμε στο σημείο να μην είμαστε μαζί για να είμαστε καλά” συμπλήρωσε, επίσης, η Ματίνα Νικολάου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ2.

Media Τελευταίες ειδήσεις