Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ματίνα Νικολάου για υπόθεση Λιγνάδη: Ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος (video)

Ματίνα Νικολάου για υπόθεση Λιγνάδη: Ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος (video)

Καλεσμένη στο «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου το πρωί της Κυριακής για να συναντήσει την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, με θάρρος τόσο στις τελευταίες εξελίξεις με την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και στο «τσουνάμι» των καταγγελιών για παρενοχλήσεις στον θεατρικό χώρο. Ειδικότερα, η Ματίνα Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για όλα αυτά που ακούω και εν τέλει είναι πραγματικά γεγονότα δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Μου ήρθε πάρα πολύ απότομο, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ταράχθηκα πάρα πολύ για όλο αυτό που συνέβαινε. Ενδεχομένως τα χρόνια που ήμουν εγώ στη δραματική σχολή να μην τα έπαιρνα χαμπάρι».

«Η εμπειρία μου αυτά τα χρόνια στο θέατρο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θυμάμαι τόσο όμορφα και σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου. Από τις πρόβες με τους συμμαθητές και τους καθηγητές στη δραματική σχολή. Είχα μια άψογη συνεργασία με όλους και αυτό ήταν πολύ μακριά από ότι μπορεί να συνέβαινε στον χώρο. Τώρα που τα βλέπω και τα ακούω, ταράχθηκα πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πρέπει να είναι φωτεινό αυτό το επάγγελμα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Τέλος όσον αφορά στην υπόθεση Λιγνάδη, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε πως «αυτά τα τραγικά πράγματα δεν είχαν φτάσει στα αυτιά μου. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώρισα ποτέ, δεν έτυχε και καλά δεν έτυχε. Έχω έναν γιο 13 χρονών, ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μετά από αυτό που έγινε τα πράγματα θα φτιάξουν. Είμαι αισιόδοξη».

Ακούστε όσα είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου

Media Τελευταίες ειδήσεις