Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο, είναι η εσωτερική οδύσσεια

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο, είναι η εσωτερική οδύσσεια

“Εννοείται πως υπήρχαν μέσα μου συγκρούσεις χρόνια μέχρι που δούλεψα με τον εαυτό μου και πλέον τελείωσαν” ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα φιλοξενήθηκε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για την αυτοβελτίωση και πόσο την έχει βοηθήσει στη ζωή της. 

Πιο συγκεκριμένα, η Ματθίλδη Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκπέμπω φως και έλκει όλα τα καλά. Πάντα το είχα αλλά τώρα είναι πιο πολύ το φως γιατί τα έχω βρει με την πάρτη μου.

Πολλοί άνθρωποι δεν τα έχουν βρει με την πάρτη τους και τσακώνονται μέσα τους. Τώρα δεν έχω καμία εσωτερική σύγκρουση γιατί οι συγκρούσεις φέρνουν ζαλάδα και θάμπωμα».

«Εννοείται πως υπήρχαν μέσα μου συγκρούσεις χρόνια μέχρι που δούλεψα με τον εαυτό μου και πλέον τελείωσαν. Είμαι πάρα πολύ ευτυχής και για αυτό έλκω ότι χρειάζομαι, έρχεται χωρίς να κάνω τίποτα, γίνονται όλα εύκολα και μόνα τους».

«Αυτό το ταξίδι βέβαια δεν είναι εύκολο. Είναι η εσωτερική οδύσσεια όπου θα δεις και τη Σκύλλα σου, θα δεις και την Χάρυβδη σου, θα δεις και την Κίρκη σου και θα περάσεις από τις συμπληγάδες.

Θα πρέπει να δεις τα τέρατα σου και να τα αναγνωρίσεις. Άμα έχεις καθοδηγητή δεν χάνεσαι» συμπλήρωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της αδελφής της στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις