Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μαύρα σύννεφα» στον ΑΝΤ1

«Μαύρα σύννεφα» στον ΑΝΤ1

Κι εκεί που περίμεναν πως θα… ανατείλει μία καλύτερη μέρα, τελικά προσγειώθηκαν απότομα όπως προσγειώθηκαν και οι πτήσεις του φιλόδοξου project τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Μετά τη χλιαρή πρεμιέρα με τα πάμπολλα λάθη του «Rising Star» ήρθαν και οι επιδόσεις του χθεσινού, δεύτερου live, να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο ΑΝΤ1 επένδυσε πολλά χρήματα και έχει βγάλει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα που όμως… δεν του βγαίνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Ακόμα και στα show, που το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ιστορία και τεχνογνωσία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς το «Rising Star» όχι μόνο δεν κερδίζει τους τηλεθεατές αλλά δικαιολογημένα σημειώνει πολύ χαμηλές επιδόσεις.

Αν και στην πρεμιέρα του εισέπραξε 34,9% στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό, χθες σημείωσε μεγάλη πτώση με τα μηχανάκια τηλεθέασης να καταγράφουν 30,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό που είναι και το ζητούμενο του τηλεοπτικού σταθμού και έχοντας θέσει ως στόχο το 35%. Αν μάλιστα κρίνουμε από τη ροή του χθεσινού live τότε τα «μαύρα σύννεφα» θα παραμείνουν πάνω από το σταθμό του Αμαρουσίου… για όσο καιρό βγαίνει ακόμα στον αέρα… έτσι όπως βγήκε: με συνεχές και άσκοπο μπλα μπλα και με διαλόγους «μεσημεριανής εκπομπής» μεταξύ μελών της κριτικής επιτροπής με τον παρουσιαστή, απροετοίμαστο και χωρίς εκπλήξεις με… κορυφαία στιγμή να βλέπουμε τον Αντώνη Ρέμο να κάνει push up και με αποκορύφωμα τεχνικά λάθη για τον περιβόητο «τοίχο» που μετά από λίγο χάνει τη δυναμική του και πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να κρατήσουν τους τηλεθεατές. Ένα show που θα έπρεπε να διαρκεί δύο ώρες… τραβιέται από τα μαλλιά, γεμίζοντας με αστειότητες το χρόνο, αλλά όχι τις «κερκίδες» με τηλεθεατές.

Κι αν την Παρασκευή είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» πάνω από τον ΑΝΤ1 όπου σε σύσκεψη που έγινε ακούστηκαν πολύ… βαριά λόγια για τις χαμηλές τηλεθεάσεις του σταθμού, τότε προβλέπεται πως μετά το «πάγωμα» και στις τηλεθεάσεις του πολυδάπανου «Rising Star» τις επόμενες ημέρες τα «μαύρα σύννεφα» θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο και δεν θα χρειάζεται ο συμπαθής Τάσος Αρνιακός να προβλέψει… καταιγίδες και δυσάρεστα… καιρικά φαινόμενα στο σταθμό…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε