Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος
Φωτογραφία NDP

“Εγώ πλέον δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια, η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο” τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο Breakfast@star για την κόντρα που έχει με την Super Κική και τα μηνύματα που του έστειλε.

«Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι.

Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ…», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Δεν θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου, γιατί άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού.

Εγώ πλέον δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια, η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής το πρωί της Δευτέρας (26/2).

«Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει αλλά με τρόπο που δεν θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος», αποκάλυψε αμέσως μετά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Breakfast@Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις