Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κλείστηκα στον εαυτό μου πολλές φορές, έκλαιγα τα βράδια

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κλείστηκα στον εαυτό μου πολλές φορές, έκλαιγα τα βράδια

«Δεν μου λείπει και πολύ η Ελλάδα, πέρασα δύσκολα», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου, σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που τον “ανάγκασαν” να φύγει από την Ελλάδα.

«Ήρθα ινκόγκνιτο στην Ελλάδα μετά από καιρό για να καλύψω το Fame Story για την εκπομπή μου στηνΚύπρο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι στο YFSF. Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να κάνουμε εκπομπή στην Ελλάδα. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Διαφωνώ που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι «Άδωνις».  Τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να φοράει ότι θέλει. Εγώ θα βάλω μαγιό και θα δείξω και την κοιλίτσα μου στην παραλία, γιατί όχι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου: «Μόλις είδα το θέμα, παρακάλεσα τον αρχισυντάκτη να μην το παίξουμε, γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ με τη Μαρία Ιωαννίδου.

Μην παρεξηγηθώ, αλλά είναι χαζοχαρούμενη, με την καλή έννοια. Νομίζω ότι το είπε για να ασχοληθούμε μαζί της».

 

Κλείνοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Έχω φάει πολύ “ξύλο” από τον Τύπο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την Ελλάδα και δεν μου λείπει και πολύ η Ελλάδα.

Έχω περάσει δύσκολα, πολλά βράδια έκλαιγα, κλείστηκα στον εαυτό μου πολλές φορές».

Media Τελευταίες ειδήσεις