Πέμπτη, 30 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο άνθρωπος που είχα μια πολύ δυσάρεστη στιγμή, ήθελε να έρθει στην πρεμιέρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο άνθρωπος που είχα μια πολύ δυσάρεστη στιγμή, ήθελε να έρθει στην πρεμιέρα

Όσα εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για το πλέον απρόσμενο συμβάν που έλαβε χώρα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί αλλά και… την Φωτεινή Δάρρα μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ. 

“Στην επίσημη πρεμιέρα έζησα μια στιγμή που θα μου πάρει πάρα πολύ καιρό για να την ξεχάσω. Χτυπάει την πόρτα ένας ηθοποιός από τον θίασο, από τους πρωταγωνιστές και μου λέει “εκτάκτως χρειάζομαι δυο θέσεις καλές γιατί έρχεται ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του χώρου”.

Ρώτησα ποιος είναι και μου λέει το όνομα. Ακούω το όνομα του ανθρώπου που εμμέσως πλην σαφώς τις προηγούμενες ημέρες αναφέρθηκα και είναι ο άνθρωπος της δισκογραφικής εταιρείας που είχα αυτή την πολύ δυσάρεστη στιγμή που με σημάδεψε για πάντα.

Προσπάθησε αυτές τις μέρες να επικοινωνήσει μαζί μου για να το μαζέψει όλο αυτό που είχε γίνει τότε αλλά δεν του έδωσα την ευκαιρία.

Δεν το περίμενα και αυτό είναι θράσος. Βέβαια δεν ήρθε στην παράσταση και φρόντισα εγώ για αυτό” εξομολογήθηκε ο Κύπριος καλλιτέχνης

Από τους παίκτες του J2US έχεις έρθει εσύ και ο Αντώνης στην παράσταση, η Βίκυ Κουλιανού σε άλλη μέρα και είναι και πάρα πολλοί που είναι να έρθουν” τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να ρωτήσει, με νόημα, η Νάνσυ Παραδεισανού εάν ήρθε ή… θα έρθει η Φωτεινή Δάρρα.

“Καλησπέρα και καλή βραδιά! Λοιπόν, άλλο θέμα; Δεν ξέρω αν παρεξηγήθηκε, μπορεί. Δεν μπορεί; Κοίταξε τώρα, η Φωτεινή νομίζω πως είναι παρεξηγημένη με την έννοια ότι, χωρίς να το θέλει, βγάζει ότι είναι λίγο ξυνή ενώ δεν είναι” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις