Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είτε τους αρέσω είτε δεν τους αρέσω, θα πρέπει να με χωνέψουν», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή Happy Day. Οι δυο τους, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αναφέρθηκαν στα σχέδια για την απόκτηση παιδιού, ενώ απάντησαν και στα αρνητικά σχόλια που ακούν.

«Ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος, ότι του έχω δώσει νεότητα.

Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Για το γεγονός ότι έχουν γίνει viral οι δυο τους τον τελευταίο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά».

Σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση παιδιού, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Τώρα το θέλω», ενώ η Ιλάειρα Ζηση τόνισε από την πλευρά της: «Αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω. Θέλει τώρα παιδί».

«Μου λέει να κάνουμε υπομονή, μετά το γάμο. Θα κάνουμε, λέω! Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά το γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε», πρόσθεσε επίσης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι. Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως όταν αλλάζεις κανάλι ξαναπέφτεις πάνω μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής