Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ετοιμάζουν βαλίτσες για το νέο ριάλιτι περιπέτειας του Star «Asia Express», και μίλησαν για τις προκλήσεις που τους περιμένουν.

Ένα από τα πιο πολυσηζτημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

«Είναι αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί είναι αυτό που θα είναι τελευταίο στην κούρσα. Είσαι μόνος σου.

Η διαμονή είναι δύσκολη γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες θα πρέπει να φιλοξενηθείς, να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει αλλιώς…. στρωματσάδα» ανέφερε με τη σειρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ η αγαπημένη του παραδέχτηκε ότι η μαμά του ανησυχεί για το τι θα τρώει.

Το ζευγάρι μίλησε, επίσης, για τη σχέση του και τις σκέψεις να κάνουν ένα παιδί, με την Ιλάειρα Ζήση να λέει:

«Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος “να κάνουμε ένα μωρό”, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα.

Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό».

«Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα», είπε με το ιδιαίτερο χιούμορ του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο «Asia Express» θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα, ενώ όσοι δεν τα καταφέρνουν, θα αποχωρούν.

Media Τελευταίες ειδήσεις