Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Με αδικούσαν τα κορίτσια στο My Style Rocks, ήθελαν να με βγάλουν από το παιχνίδι»

My Style Rocks

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks δηλώνει.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νίνα Μουσούρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Χριστίνα Περγάλια, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το My Style Rocks. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας αναφέρθηκε στους κριτές, ενώ τόνισε πως τα υπόλοιπα κορίτσια την αδικούσαν συνεχώς.

Από τους κριτές, ποιος ήταν ο πιο αγαπητός προς εσένα;

Η αλήθεια είναι ότι και προς τους τρεις είχα συμπάθεια. Τον κύριο Κουδουνάρη όταν μπήκα στο παιχνίδι τον είχα πάρει από φόβο, αλλά η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε. Αυτά που έλεγε ήταν στοχευμένα και τον θεωρώ ειδήμονα. Πιστεύω ότι, με φοβερή ευγένεια, μπορούσε να σου τονίσει τα αρνητικά στοιχεία και εγώ αυτό το εκτιμούσα πολύ. Δεν σε έκανε να νιώθεις άσχημα.

Υπήρχαν στιγμές που αδικήθηκες στον διαγωνισμό;

Θεωρώ ότι τα κορίτσια με αδικούσαν, γιατί ήθελαν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Γι’ αυτό και μου έβαζαν χαμηλές βαθμολογίες.

Αυτό γινόταν γιατί ήσουν πιο λίγο καιρό ή επειδή είχες πιο δυνατή απόδοση;

Σίγουρα επειδή ήμουν πιο λίγο καιρό, αλλά ήμουν και εύκολος στόχος. Είναι πιο δύσκολο για κάποιον να φύγει, όταν είναι από την περσινή σεζόν ή βρίσκεται από την αρχή της φετινής σεζόν.

Θα δήλωνες ξανά συμμετοχή σε έναν τέτοιο διαγωνισμό;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ βγήκα έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου. Μαθαίνεις πολλά πράγματα μέσα από όλο αυτό. Δέχεσαι να ακούς τα αρνητικά σχόλια και την κριτική και αυτό σε πάει μπροστά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί και να πήγαινα ξανά, σε άλλο παιχνίδι, όπως το GNTM, που μένουν όλοι μαζί, δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση.

Media Τελευταίες ειδήσεις