Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Με άκρα μυστικότητα τα δοκιμαστικά για το Greek Idol

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τραγουδιστές, ηθοποιοί και «κολλητοί» του Ρουβά… προσπαθούν να «φάνε» τη Μενεγάκη.
Κινητικότητα στο «στρατηγείο» του Greek Idol. Όπως σας έχουμε πει τα δοκιμαστικά συνεχίζονται με εντατικούς   ρυθμούς ώστε να βρεθεί ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια του talent show.
Χθες λοιπόν την πόρτα του στούντιο πέρασαν πέντε άτομα τα οποία όμως, δεν συναντήθηκαν ποτέ μεταξύ τους. Κι αυτό γιατί οι υποψήφιοι παρουσιαστές έφταναν στο στούντιο σε προκαθορισμένα ραντεβού και με αρκετή διαφορά ώρας ο ένας από τον άλλον. 

Οι Γερμανοί που έχουν αναλάβει την παραγωγή αποδείχτηκαν για ακόμα μία φορά προγραμματισμένοι αποφεύγοντας να υπάρξουν… μοιραίες συναντήσεις μεταξύ των επίδοξων παρουσιαστών!

Από τα πρόσωπα του ALPHA δοκιμάστηκαν λοιπόν ο Γιώργος Τσαλίκης που είναι στην παρέα της εκπομπής «Δέστε τους» και η Έλενα Παπαβασιλείου που παρουσιάζει το «Πάνω στην ώρα». 

Μάλιστα η Έλενα φαίνεται ότι απέσπασε πολύ καλές κριτικές γιατί η συνομιλία της με τους ανθρώπους της παραγωγής συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και εκτός του -κεκλεισμένων των θυρών- δοκιμαστικού! 

Εκτός όμως, από τα πρόσωπα που ήδη συνεργάζονται με το κανάλι της Κάντζας, έκαναν δοκιμαστικά και τρία ακόμα πρόσωπα: 
  • ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης γνωστός από το δεύτερο κύκλο της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες» του MEGA που είχε αντικαταστήσει τον Δημήτρη Βλάχο στο ρόλο του «Άρη».
  • Η Ειρήνη Δούκα, η τραγουδίστρια του πολύ γνωστού συγκροτήματος, C:Real
  • Η Ντορέτα Παπαδημητρίου γνωστή και από τηλεοπτικές αλλά και από κινηματογραφικές της συμμετοχές. Μεταξύ των πολλών ρόλων που έχει ερμηνεύσει, να σταθούμε στο ρόλο της στην ταινία «Alter Ego» δίπλα στον Sakis. Από τη συνεργασία τους μάλιστα «γεννήθηκε» και μία αληθινή φιλία που κρατά μέχρι σήμερα. Επίσης, αυτόν τον καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες προβάλλεται η ταινία «Νήσος» στην οποία η Ντορέτα πρωταγωνιστεί μαζί με πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς.
Τα δοκιμαστικά όμως, συνεχίζονται ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά την ολοκλήρωσή τους στο τραπέζι των συσκέψεων θα πέσει ξανά το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Άλλωστε η «ωραία Ελένη» είναι ο άσος στο μανίκι των υπεύθυνων του ALPHA για το Greek Idol.
 
Και βέβαια, στην κορυφή του τραπεζιού θα κάθεται ο Νίκος Καρβέλας που ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και για τους γερμανούς διοικούντες αλλά και για τους έλληνες που συμμετέχουν στην παραγωγή του talent show! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε