Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με δικαστική απόφαση ο Χαϊκάλης ανοίγει το… μεζεδοπωλείο του!

Με δικαστική απόφαση ο Χαϊκάλης ανοίγει το… μεζεδοπωλείο του!

Πριν από λίγο καιρό, πρώτα μέσα από το Newsit, ανέφερα ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ετοιμάζεται να προσφέρει λαχταριστούς μεζέδες… γέλιου.

Αν και κάποιοι προσπάθησαν να σταματήσουν τα… εγκαίνια, τελικά σήμερα το βράδυ ο δημοφιλής ηθοποιός ανοίγει το «Μεζεδοπωλείο» του.
Τι ακριβώς συνέβη; Ενώ λοιπόν είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την καινούργια κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Μεζεδοπωλείο» και όλα είχαν προγραμματιστεί για να βγει στον αέρα, κάποιοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας παραγωγής, υποστηρίζοντας ότι η ιδέα της σειράς είναι αντιγραφή κάποιου άλλου σεναρίου. Τελικά όμως, η δικαιοσύνη έκρινε ότι αυτό δεν ισχύει και έτσι νόμιμα πια και με δικαστική μάλιστα απόφαση το «Μεζεδοπωλείο» είναι έτοιμο απόψε το βράδυ να ανοίξει τις πόρτες του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειώσω ότι με το «Μεζεδοπωλείο» ο ΣΚΑΪ κάνει και την είσοδό του στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας, καθώς έως τώρα το κανάλι του Φαλήρου δεν είχε ελληνικές σειρές στο πρόγραμμά του. Τι είναι όμως, το «Μεζεδοπωλείο» που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:45 και τι θα δούμε στα πρώτα τρία επεισόδια;

Οι αυτοτελείς και σύντομες ιστορίες που γράφει ο Κώστας Καλαφάτης και σκηνοθετεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, θα διαδραματίζονται σε μια γειτονιά της Αθήνας όπου βρίσκεται το καλόγουστο μαγαζί με αλλαντικά του Λεωνίδα (Παύλος Χαϊκάλης) με τη φιλόξενη αυλή. Εκεί, ο αισιόδοξος και μερακλής ιδιοκτήτης προσφέρει τους λαχταριστούς μεζέδες του, αλλά και σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή του! Μαζί με το γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό Τάσο (Κώστας Αποστολάκης), τη μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα Λίζα (Κατερίνα Σαβράνη) και πολλούς guests, μπλέκει σε ατέλειωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας. Ο ντροπαλός Λεωνίδας είναι κρυφά ερωτοχτυπημένος με την όμορφη Λίζα, που καθώς βρίσκεται στον κόσμο της, δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του.

Στο πρώτο επεισόδιο, απόψε Δευτέρα, ο Λεωνίδας, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το καινούριο του μεζεδοπωλείο στην αυλή του καταστήματος. Δυστυχώς όμως, λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, το αρνητικό προαίσθημα του γκρινιάρη φαρμακοποιού φίλου του, του Τάσου, επαληθεύεται. Το γκαρσόνι του Λεωνίδα ειδοποιεί ότι δε θα έρθει, τινάζοντας τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια στον αέρα!  Ενώ ο Λεωνίδας ψάχνει απεγνωσμένα για αντικαταστάτη, εμφανίζεται ως από μηχανής θεά, η Λίζα, μία όμορφη, αλλά αφηρημένη κοπέλα που βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή εξαιτίας ενός λάθους! Και που, με την αυθόρμητη και γλυκιά παρουσία της, πρόκειται να αναστατώσει το μεζεδοπωλείο, αλλά και την καρδιά του Λεωνίδα.

Στο δεύτερο επεισόδιο, που θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη στις 21:45, τα εγκαίνια του μεζεδοπωλείου έχουν μόλις τελειώσει και η Λίζα, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις του Τάσου, τα πήγε εξαιρετικά. Ο Λεωνίδας επαινεί τις επιδόσεις της αλλά… μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Φεύγοντας, η μονίμως αφηρημένη Λίζα κλειδώνει κατά λάθος τον Λεωνίδα και τον Τάσο έξω στην αυλή! Κι έτσι, οι δυο τους αναγκάζονται να περάσουν μία επεισοδιακή νύχτα στο κρύο!

Και στο τρίτο επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς, που θα μεταδοθεί την Τετάρτη στις 21:45, με αφορμή τον καβγά ενός μελλόνυμφου ζευγαριού, ο Τάσος εκθέτει τις απαισιόδοξες απόψεις του για τον έρωτα, τον οποίο θεωρεί χαμένη υπόθεση. Η Λίζα, προς απογοήτευση του Λεωνίδα, δείχνει να συμφωνεί μαζί του. Ο Λεωνίδας δεν το βάζει κάτω και, εξαντλώντας όλο του το λέγειν, βάζει σκοπό να την πείσει για τη δύναμη του έρωτα! Όταν όμως τα καταφέρνει, το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που προσδοκούσε!

Η συνέχεια των επεισοδίων από απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ που με το «Μεζεδοπωλείο» εγκαινιάζει όχι μόνο την είσοδό του στις ελληνικές σειρές, αλλά και στα μικρής διάρκειας σύντομα επεισόδια. Οι συντελεστές πάντως, εγγυώνται ότι μπορεί να είναι μικρής διάρκειας, αλλά μάλλον θα προσφέρουν μεγάλη απόλαυση στους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε