Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με βραβεία επιστρέφει ο Παπακαλιάτης από την Αμερική

Με βραβεία επιστρέφει ο Παπακαλιάτης από την Αμερική

Όχι με ένα, αλλά με τρία βραβεία θα επιστρέψει από την Αμερική ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Βέβαια στη… βαλίτσα του θα είναι μόνο το ένα, αφού τα υπόλοιπα θα είναι στις βαλίτσες των συνεργατών του,  Μαρίας Καβογιάννη και J.K. Simmons!

Στο πλαίσιο του LAGFF (Los Angeles Greek Festival) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή παρουσιάστηκε η τελευταία ταινία του «Ένας άλλος κόσμος» με τον τίτλο «Worlds Apart» και εκεί παραβρέθηκαν ο δημιουργός με τους συνεργάτες του. Οι κριτικές ήταν πολύ καλές και προς απόδειξη μάλιστα της θετικής πορείας της ταινίας είναι ότι ο Παπακαλιάτης κέρδισε το  Audience Award (Βραβείο Κοινού), ενώ η Μαρία Καβογιάννη το βραβείο Best Performance (Καλύτερης Εμφάνισης – Ερμηνείας) και ο J.K. Simmons, το τιμητικό βραβείο ORPHEUS.

Έχοντας πλέον και τα βραβεία η ταινία «Worlds apart» ετοιμάζεται να «ταξιδέψει» σε τρεις ηπείρους: αρχικά στην Ευρώπη (Ισραήλ, Πορτογαλία, Ελβετία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία), στην Ασία (Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή, Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ) αλλά και στη Λατινική Αμερική (Βραζιλία). Επίσης, αναμένεται ότι θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της και στους ελληνικούς θερινούς κινηματογράφους, αφού πρόκειται για μία πολύ ωραία ταινία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε