Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA: Εξελίξεις! Τι θα πει σήμερα ο Μανόλης Καψής στους εργαζόμενους!

MEGA: Εξελίξεις! Τι θα πει σήμερα ο Μανόλης Καψής στους εργαζόμενους!

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο MEGA κατά την οποία αναμένεται να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις στα ερωτήματα των εργαζομένων για το πότε θα πληρωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του διευθυντή ειδήσεων του σταθμού Μανόλη Καψή που χθες, έστειλε sms στα κινητά των δημοσιογράφων του σταθμού γράφοντας «Συνάδελφοι, υπάρχουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην απρόσκοπτη λειτουργία του καναλιού μετά τις τελευταίες διαβουλεύσεις των μετόχων, τις οποίες θα ήθελα να σας ανακοινώσω δια ζώσης, Σας καλώ λοιπόν σε ενημέρωση –Γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη 8/6/2016 και ώρα 12:00. Μανόλης Καψής»

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Μανόλης Καψής πρόκειται να τους ανακοινώσει ότι μέσα στη μέρα, μπορεί και την ώρα της συνάντησης, να καταβληθούν οι μισθοί ενός μήνα. Να σημειωθεί ότι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τα μέσα Μαρτίου και σύμφωνα με αυτό το σχέδιο θα καλυφθούν οι οφειλές μισθών έως και τα μέσα Απριλίου.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες αυτό θα γίνει για τους χαμηλόμισθους, καθώς θα υπάρχει όριο κατάθεσης μισθού 5.000 ευρώ. Όποιοι δηλαδή αμείβονται με περισσότερες από 5.000 μηνιαίως θα λάβουν αυτό το ποσό.
Η ενημέρωση που φαίνεται ότι έχει ο διευθυντής ειδήσεων από τους μετόχους είναι ότι μετά από αρκετές μεταξύ τους διαβουλεύσεις η πλευρά Βαρδινογιάννη και η πλευρά Μπόμπολα θα καταθέσουν από 500.000 ευρώ έκαστος, ενώ η πλευρά Ψυχάρη φαίνεται ότι αδυνατεί να συμμετέχει.

Έτσι, με το ένα εκατομμύριο θα μπορέσουν να καλυφθούν οι μισθοδοσίες ενός μήνα αλλά και πάγιες ανάγκες του σταθμού, όπως η DIGEA, ώστε να υπάρξει η «απρόσκοπτη λειτουργία του καναλιού» που αναφέρει ο διευθυντής ειδήσεων!

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πηγές ο διευθυντής ειδήσεων θα ζητήσει από τους εργαζομένους να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και μάλιστα να βγάλουν δελτίο ειδήσεων σήμερα το μεσημέρι, μεταφέροντας τους συγχρόνως ότι μέτοχοι (Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας) μαζί με νέους επενδυτές θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όπως έχουν και εγγράφως δεσμευτεί. Το μόνο που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν πράγματι την ώρα που ο Μανώλης Καψής ενημερώνει τους δημοσιογράφους για τις «θετικές εξελίξεις» θα αρχίσουν να «χτυπάνε» τα κινητά τους από την ενημέρωση των τραπεζικών λογαριασμών τους αποδεικνύοντας ότι μπήκαν τα χρήματα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε