Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Τα παιδιά είναι καλύτερα στα ορφανοτροφεία…;!;

Melfie  – Τα παιδιά είναι καλύτερα στα ορφανοτροφεία…;!;

Καλεσμένο αυτόν που έκανε «μαύρο χιούμορ» με όσα είπε ο Κώστας Φαλελάκης για το «γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης» είχε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στην αρχή εκνευρίστηκα με τον παρουσιαστή που του έδωσε βήμα να πει τις απόψεις του και να εκμεταλλευθεί μέσα από αυτές την αναπαραγωγή της εκπομπής του.

Αλλά μετά σκέφτηκα ότι σε όλους αυτούς που εκφράζουν φασιστικές απόψεις και αντιλήψεις (όπως η Χρυσή Αυγή) πρέπει να δίνεται ο λόγος για να εκτίθενται., αλλιώς κάνουν λόγο για «συνομωσίες» μιλώντας αυτοί για φασισμό. Όχι…! Να βγαίνουν, να μιλάνε με τα φασιστικά επιχειρήματά τους και να κρίνονται. Όπως ο συγκεκριμένος που είπε στον Αρναούτογλου πως δεν συμφωνεί με το σύμφωνο συμβίωσης γιατί αυτό είναι ένα τρένο και πως από πίσω, ένα από τα βαγόνια του είναι και η απόφαση να υιοθετούνται παιδιά από ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζοντας ότι έτσι θα διαταραχθεί ο ψυχικός κόσμος των παιδιών και πως θα γίνουν «πειράματα».

Μάλλον ο εν λόγω κύριος αγνοεί τις δύσκολες συνθήκες που μεγαλώνουν πολλά παιδιά σε ορφανοτροφεία και πως δεν έχουν δεχτεί τα χάδια γονιών, έστω κι αν αυτοί είναι πρόσωπα από το ίδιο φύλο. Ίσως λοιπόν το δικό του «τρένο» να έχει πιο επικίνδυνα βαγόνια και να πρέπει τα παιδιά που δεν μεγαλώνουν και με τους δύο γονείς, είτε λόγω χωρισμού, είτε λόγω θανάτου, να μεγαλώνουν σε ορφανοτροφεία για να μην γίνονται «πείραμα»!

Είναι σαφές η… τρικυμία εν κρανίω που εκφράζει με τις απόψεις του αυτές και ότι το μόνο που επιδιώκει είναι τη «γαμημένη δημοσιότητα» για να κερδίσει την υποστήριξη και όσων ακόμα έχουν δυστυχώς τις ίδιες απόψεις, θεωρώντας πως είναι καλύτερο για ένα παιδί να μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο παρά σε ένα σπίτι ομοφυλόφιλων, σε ένα σπίτι μίας ανύπαντρης γυναίκας ή ενός εργένη που θέλει όμως να υιοθετήσει ένα από αυτά τα παιδιά προσφέροντάς τους το αυτονόητο και το ζητούμενο: αγάπη! Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι το κάλεσμα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποδείχθηκε ότι δεν έγινε για να κερδίσει την αναπαραγωγή και την προβολή της εκπομπής του, αλλά για να τον ρωτήσει τα αυτονόητα. Και ο καλεσμένος του για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που θέλουν το ίδιο «τρένο» δεν έχουν καθόλου «δημοκρατικές πεποιθήσεις και επιδιώξεις»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε