Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μελίνα Κανά: Έπαθα έμφραγμα στη σκηνή, έπεσα – «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μελίνα Κανά: Έπαθα έμφραγμα στη σκηνή, έπεσα – «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μελίνα Κανά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μελίνα Μεταξά, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια με την υγεία της όταν και υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο την ώρα της εμφάνισης σε νυχτερινό μαγαζί.

«Το σωσίβιο της πίστης δεν με πρόδωσε ποτέ. Ίσα ίσα που στις δύσκολες μου στιγμές, τότε ήταν που έγινε πιο έντονη η ανάγκη μου να προσεύχομαι και να ζητώ βοήθεια. Ανθρώπινα είναι και τα δυο, δεν μπορώ να πω πως δεν πέρασα και φάσεις στη ζωή μου που αμφέβαλλα, αναρωτιόμουν γιατί αυτό είναι κάτι που μόνο αν  πιστεύεις αποδεικνύεται στα μάτια σου μπροστά και το νιώθεις μέσα σου. Αν δεν το πιστεύεις, θα μείνει. Θεωρώ ότι εμένα η πίστη με βοήθησε πολύ στις δύσκολες στιγμές μου» ομολόγησε, αρχικά, η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

«Έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 37 χρονών. Το κατάλαβα γιατί ήταν Σάββατο βράδυ και τραγουδούσα, στη σκηνή το έπαθα. Έπεσα, με πήγαν στο καμαρίνι, έμεινα ξαπλωμένη, έριχναν νερά επάνω μου και πήγα στο νοσοκομείο μετά από δυο μέρες. Δηλαδή ξαναντύθηκα, έβγαλα όλο το πρόγραμμα και δεν αστειεύομαι καθόλου. Την Δευτέρα έμαθα δηλαδή ότι είχα υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και με έβαλαν στην εντατική κατευθείαν».

«Ένιωθα τέτοιο πόνο στο στήθος που νόμιζα ότι ένα σιδερένιο χέρι μου πατάει τα κόκαλα. Ήταν τρομερός ο πόνος, δεν μπορούσα να ανασάνω και ίδρωσα από την πρώτη μου τρίχα μέχρι το τελευταίο μόριο του κορμιού μου. Πέρασε ο πόνος, μου έδωσαν κάποια παυσίπονα για να βοηθηθώ και εκεί που ήμουν στο “πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω” ήρθε μια φωνή μέσα μου και μου είπε “τι θα κάνεις; Θα αφήσεις το παιδί σου στα ξένα χέρια για να μεγαλώσει μόνο του; Είσαι νέα γυναίκα, αγόρασες νέα φουστάνια και ποια θα τα βάλει;”. Κρακ σηκώθηκα, ντύθηκα» συμπλήρωσε, επίσης, η Μελίνα Κανά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε εκείνο το σημείο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, βούρκωσε, με τη γνωστή τραγουδίστρια να το προσέχει και να τη ρωτά γιατί. 

Η δημοσιογράφος, με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό της, αποκάλυψε ότι αυτή τη “φωνή” που περιέγραφε η Μελίνα Κανά, την είχε “ακούσει” όταν η κόρη της ήταν βρέφος τριών μηνών. «Νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της “μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω“. Κατάλαβες; Την άκουσα τη φωνή της, δεν μιλούσε», είπε. 

 

«Απόλυτα το κατάλαβα», της απάντησε η Μελίνα Κανά.

Media Τελευταίες ειδήσεις