Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μέμος Μπεγνής: Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι, πολύ το χάρηκα

Μέμος Μπεγνής: Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι, πολύ το χάρηκα

Όσα εξομολογήθηκε ο Μέμος Μπεγνής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα αργά” στο Action 24, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και το πρώτο γκέι φιλί που δόθηκε στην κυπριακή τηλεόραση.

“Ο Σταύρος Ποταμάρης μου έκανε την πρόταση και εννοείται ότι δέχτηκα, γιατί μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Έτσι δώσαμε το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο, που δεν είχε ξαναγίνει, και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα που πριν 15 χρόνια ο Χριστόφορος έκανε αυτό το φιλί στο σίριαλ, που δεν ήταν ο ίδιος. Τότε είχε γίνει χαμός με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και τις μηνύσεις και όλα αυτά” τόνισε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός πρωταγωνιστής..

“Πολύ το χάρηκα που δεν είχε αρνητικές αντιδράσεις η σκηνή αυτή στην Κύπρο, σχεδόν καμία αρνητική αντίδραση, ίσα ίσα που το αγκάλιασαν σε ένα κανάλι, το οποίο ήταν και κρατικό μάλιστα.

Όσον αφορά, δε, το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Μέμος Μπεγνής τοποθετήθηκε ως εξής. “Η οικογένεια δεν είναι αυτή που ξέρουμε τόσα χρόνια και νομίζω πρέπει να μείνουμε στον παράγοντα παιδί. Γιατί αυτό τελικά έχει σημασία, πόσο ευτυχές είναι ένα παιδί μέσα σε μία οικογένεια.

Έρευνες δείχνουν πως τα κακοποιημένα παιδιά είναι μέσα σε ετερόφυλες οικογένειες. Τα ομόφυλα ζευγάρια που θα υιοθετήσουν ή θα αποκτήσουν μέσω παρένθετης ένα παιδί θα το κάνουν από επιλογή και όχι επειδή τους το έχει επιβάλλει η οικογένεια ή η κοινωνία.

   

Επειδή το παιδί είναι το τρυφερό θέμα της υπόθεσης, δεν τίθεται θέμα ομόφυλου ή ετερόφυλου ζευγαριού αλλά ευτυχισμένου και αγαπημένου”.

Media Τελευταίες ειδήσεις