Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέμος Μπεγνής: Ο κάθε τυχάρπαστος κάνει τα πάντα για να έχει likes

Μέμος Μπεγνής: Ο κάθε τυχάρπαστος κάνει τα πάντα για να έχει likes

“Με χαλάει όλο αυτό που συμβαίνει στα social media” εξομολογείται ο Μέμος Μπεγνής.

Για την αδυναμία που έχει στο φλερτ και εκείνην που… δεν έχει στα social media μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της εξωτερικής του εμφάνιση.

“Με χαλάει πάρα πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στα social media. Ο κάθε τυχάρπαστος κάνει τα πάντα για να έχει likes, άλλη αρρώστια και αυτή με τα likes. Παιρνούν κατάθλιψη παιδιά για τα likes! Εκεί έξω υπάρχει πολύ μοναξιά, πολλοί άνθρωποι προβάλλουν μια κατάσταση στο Instagram που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα τους είναι μια μιζέρια και τίποτα άλλο. Το θεωρώ πολύ φτηνό, πολύ τίποτα, κάτσε διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε κάτι στη ζωή σου, σπούδασε κάτι” παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός.

Παράλληλα, όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ο Μέμος Μπεγνής εξήγησε πως “ξέρω ότι έχω μία, εντάξει, ωραία εμφάνιση αλλά από εκεί και πέρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου έργο τέχνης. Άλλο θέμα… Προσέχω τον εαυτό μου, αυτό είναι αλήθεια.

Προσέχω τα κιλά μου, προσέχω την φάτσα μου γιατί με αυτήν παίζω, βάζω τις κρέμες μου, εννοείται, πλένω το πρόσωπο μου και κάνω την γυμναστική μου”.

“Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φλερτ. Είμαι λίγο βλαμμένος στο θέμα του φλερτ γιατί δεν καταλαβαίνω! Αν κάποιος δηλαδή με φλερτάρει, νομίζω ότι είναι πολύ φιλικό επειδή απλά με συμπαθεί.

Σε αυτά τα θέματα είμαι βλάκας, ναι. Θα κάνω όμως εγώ το πρώτο βήμα άμα μου αρέσει”. “Είμαι πολύ μοναχικός σύντροφος. Μου αρέσει να απομονώνομαι.

Δεν θέλω να ακούω το “είσαι τα πάντα για μένα” ούτε και γω να το λέω, ποτέ δεν το έχω πει” πρόσθεσε, ακόμα, ο Μέμος Μπεγνής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις