Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετά το «Νησί» συναντιούνται στο «Χωράφι»!

Μετά το «Νησί» συναντιούνται στο «Χωράφι»!

Βρέθηκαν μπροστά από τις κάμερες πριν από πέντε χρόνια σε μία από τις καλύτερες ελληνικές σειρές, «Το νησί», που πρόβαλλε το MEGA.

Τώρα, η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Θοδωρής Κατσαφάδος συναντιούνται ξανά σε μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της φετινής σεζόν, τη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου, που προβάλλει ο ALPHA.
 

 
Ο τίτλος του αποψινού επεισοδίου της σειράς που σκηνοθετεί ο Χρήστος Δήμας με την επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου είναι «Χωράφι» και σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη η Στέλλα κι ο Φώτης αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έτσι καταφεύγουν στον πατέρα της Στέλλας, τον Τάσο, ζητώντας του να πουλήσει ένα μέρος από τα κτήματά του για να τους βοηθήσει οικονομικά. Εκείνος δεν δέχεται την πρότασή τους και τους προτείνει να επιστρέψουν για να εργαστούν εκεί, στο χωράφι. Το ζευγάρι αρχικά αρνείται, αλλά μετά την κατάσχεση του σπιτιού τους αναγκάζονται να δεχτούν. Η προσαρμογή αποδεικνύεται πιο δύσκολη από όσο περίμεναν και σύντομα, εκτός από τις νέες συνθήκες, το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με ιστορίες και πάθη βαθιά ριζωμένα στο χώμα και τους ανθρώπους που η Στέλλα θέλησε να ξεχάσει όταν έφυγε από το χωριό.
Εκτός από τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς, τη Γιούλικα Σκαφιδά και τον Θοδωρή Κατσαφάδο, το καστ συνθέτουν και οι: Γιώργος Νανούρης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Αργύρης Πανταζάρας, Μιχάλης Σαράντης και Μάκης Παπαδημητρίου.
 

 
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο στην Παιανία, αλλά κράτησαν πολύ καιρό καθώς αναβάλλονταν συνεχώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο. Εκτός όμως από αυτά η Σκαφιδά είχε και ένα μικρό ατύχημα. Συγκεκριμένα σε μία σκηνή όπου σύμφωνα με το σενάριο πάλευε με άλλον ηθοποιό, αυτός γλίστρησε από τον πάγο που είχε δημιουργηθεί στο έδαφος και χτύπησε κατά λάθος τη Σκαφιδά στη μύτη της με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα γυρίσματα για ακόμα μία βδομάδα!

 
 
Παρά όμως τις αντίξοες συνθήκες τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με όλους τους συντελεστές να δίνουν ότι καλύτερο γίνεται στο «Χωράφι» που θα παρακολουθήσετε απόψε στις 23:00, μέσα από τη σειρά του ALPHA, τη «10η εντολή», που έχει δικαιολογημένα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε