Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μία γυναίκα του ‘90… αναστατώνει «Το σόι σου»!

Μία γυναίκα του ‘90… αναστατώνει «Το σόι σου»!

Είναι από τα πρόσωπα που ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’90 ήταν πολύ γνωστά. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει σταματήσει να κάνει πολλές τηλεοπτικές δουλειές, αλλά φαίνεται ότι «Το σόι σου» την έκανε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για την Ισμήνη Καλέση που εκείνη τη δεκαετία του ’90 ήταν από τα πιο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου μπιζ.
 

 
Η ηθοποιός λοιπόν πριν από λίγες ημέρες έκανε γύρισμα για την πετυχημένη σειρά του ALPHA υποδυόμενη τη «Γυναίκα από το παρελθόν», όπως είναι και ο τίτλος του επεισοδίου που θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο του επεισοδίου που έχει γράψει ο Νίκος Μήτσας, η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) έχει μια ιδιαίτερη επίσκεψη. Περιμένει την αγαπημένη της φίλη από τα παλιά, τη Μιρέλλα (Ισμήνη Καλέση) με την οποία ήταν συμμαθήτριες στη σχολή Καλών Τεχνών. Η Μιρέλλα είναι άνθρωπος έμπιστος για την Αλεξάνδρα και ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, κοντά στην οικογένειά της και κυρίως στα παιδιά της. Τόσο η Αλεξάνδρα, όσο κι ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) λοιπόν, είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την άφιξη. Από την άλλη, η περιέργεια της Λυδίας (Βάσω Λασκαράκη) και της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου) έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δουν την κολλητή φίλη της πεθεράς τους. Δεν είναι όμως καλοδεχούμενη από όλους αφού τα τρία αγόρια παθαίνουν πανικό στο άκουσμα του ονόματός της και θέλουν να φύγουν άμεσα. Το κουδούνι όμως χτυπάει και η Μιρέλλα έχει φτάσει και πολλά θα αποκαλυφθούν…! Στο σημερινό επεισόδιο όμως, «Το σόι σου» έρχεται να αναστατώσει «Ο τέλειος άνδρας» που θα υποδυθεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.


 
Το σενάριο του Αποστόλη Τσαούσογλου θέλει τη Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη) να ξυπνάει ένα πρωί και να συνειδητοποιεί ότι είναι γυμνή, ενώ στο δωμάτιό της βρίσκεται ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια. Σύντομα, ανακαλύπτει στην κουζίνα έναν νέο και όμορφο άντρα ντυμένο μόνο με ένα μπουρνούζι, ο οποίος της φτιάχνει καφέ. Τον λένε Δημήτρη (Παναγιώτης Μπουγιούρης), γνωρίστηκαν το προηγούμενο βράδυ σε ένα πάρτι και του αρέσει να την φωνάζει «μωρό μου». Παρά το γεγονός ότι η Μπέλα είναι περίπου ευτυχισμένη με όλα αυτά, την πιάνει πανικός στην ιδέα ότι μπορεί ο πατέρας της ή η μητέρα της να τον βρουν στο σπίτι. Στο μεταξύ όμως, ο Δημήτρης έχει ήδη γνωρίσει τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και την Όλγα (Σοφία Πανάγου), οι οποίες τον βρίσκουν καταπληκτικό. Και συζητώντας με τη Μπέλα συμφωνούν πως ο Δημήτρης είναι ο τέλειος άντρας. Ή μήπως όχι; Η συνέχεια σήμερα στις 9 το βράδυ που ο ALPHA θα προβάλλει ένα ακόμα επεισόδιο της πετυχημένης σειράς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε