Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μιμή Ντενίση: Αν η ζωή μου γινόταν βιβλίο, θα ήταν best seller – Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο

Μιμή Ντενίση: Αν η ζωή μου γινόταν βιβλίο, θα ήταν best seller – Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο

Καθ’ όλα ειλικρινής η Μιμή Ντενίση στη συνέντευξη που έδωσε στη Ναταλία Γερμανού!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στη Ναταλία Γερμανού, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το Σάββατο. Μίλησε για την πολύπτυχη προσωπικότητα της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε για εκείνη ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Δεν θα έκανα την ζωή μου ταινία. Α πα πα! Αν η ζωή μου γινόταν ταινία ή βιβλίο θα ήταν best seller γιατί έχει απ’ όλα.

Αυτό δεν το λέω από μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά το λέω επειδή έχει μέσα και πολιτική και έρωτες και κόντρες και φασαρίες και αγάπες και συγκινήσεις. Απ’ όλα» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Μιμή Ντενίση.

«Παρόλο που εγώ είμαι ένα άτομο που δεν είμαι προκλητικό καθόλου, η λέξη επιθετικότητα δεν υπάρχει στον χαρακτήρα μου, δεν το έχω, όπως ούτε την αντιπαράθεση έχω ούτε την κακία την έχω.

Όμως δεν ξέρω για ποιο λόγο προκαλώ πολλές φορές έντονα συναισθήματα, καλά και κακά. Απ’ όλα. 

Αυτό είναι μια συνταγή για ένα καλό έργο. Βεβαίως και θα είχε ενδιαφέρον» συμπλήρωσε, επίσης, η Μιμή Ντενίση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

 

Η αμηχανία ήταν… φανερή όταν η Ναταλία Γερμανού αναφέθηκε στις δηλώσεις που έκανε για τη Μιμή Ντενίση ο Λάκης Λαζόπουλος, πριν από μερικές μέρες. 

Ναταλία Γερμανού.: Ο Λαζόπουλος είπε με πολύ χιούμορ και γλυκύτητα -γιατί νομίζω ότι πλέον οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί πλήρως- η Μιμή έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση.

Μιμή Ντενίση: Δεν θα το σχολιάσω.

Ναταλία Γερμανού: Ούτε καν. Α, δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Νόμιζα ότι είχαν.

Μιμή Ντενίση: Βεβαίως κι έχουν.

Ναταλία Γερμανού.: Απλά δεν θέλεις να σχολιάζεις οτιδήποτε λέγεται.

Μιμή Ντενίση.: Θέλω να προχωρώ μπροστά με ωραία πράγματα και με ωραίες ιδέες. Τώρα να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος και τι είπα εγώ, δεν έχει νόημα.

 

Κάθετη η Μιμή Ντενίση…

Media Τελευταίες ειδήσεις