Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μιμή Ντενίση: Ο πιο παράξενος θαυμαστής, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες και η αλήθεια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μιμή Ντενίση: Ο πιο παράξενος θαυμαστής, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες και η αλήθεια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής στον Θέμη Γεωργαντά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά. Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα της ταινία, «Σμύρνη μου αγαπημένη», ενώ εκμυστηρεύεται και προσωπικές εμπειρίες από τα πρώτα της βήματα στο θέατρο δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η Μιμή Ντενίση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν δικιά μου ιδέα αλλά ευτυχώς οι παραγωγοί βλέποντας την παράσταση είπα πως αυτό είναι φτιαγμένο για ταινία. Από εκεί ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια.

Τρία χρόνια γράφουμε το σενάριο. Στην ταινία του Αμερικανούς τους παίζουν Αμερικανοί, τους Τούρκους Τούρκοι και τους Έλληνες Έλληνες!Θα βγει στις αίθουσες το 2022».

Για το metoo στο θέατρο, η Μιμή Ντενίση ανέφερε: «Δεν αφορούσε μόνο το θέατρο και τον αθλητισμό. Όλοι οι χώροι έχουν σαπίλα. Απλά εμείς μπορούμε να μιλήσουμε…»

Σε ερώτηση σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε: «Πάντα λέγονται για την Αλίκη πολλές κακίες. Έτσι γίνεται με όλους τους μεγάλους σταρ. Μόλις τελείωσα τη σχολή με πήρε στο θέατρο.

Η Αλίκη δεν είχε μια συμπεριφορά είχε πολλές. Με μένα ήταν πολύ καλή αλλά ήμουν μελαχρινή και αυτό ήταν καλό και δε μου έβαζε περιορισμούς. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε να περπατάει εκείνη πάνω στο σκαλί και εγώ κάτω.

Είχε πολύ χιούμορ. Μου έκανε πολλά γυμνάσια. Η Αλίκη όταν ερωτευόταν δινόταν στον έρωτα και μια φορά άργησε να βγει στη σκηνή γιατί μιλούσε με τον αγαπημένο της στο τηλέφωνο. Με πολύ χιούμορ μου είπε κάποτε: θα είμαι εγώ για πάντα η εθνική σταρ και εγώ της είπα, ότι όλα πλέον είναι διεθνή».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για τον «πιο “παράξενο” θαυμαστή που έχει συναντήσει ποτέ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Μιμή Ντενίση ρωτήθηκε και για τους άντρες της ζωής της. «Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο μέντοράς μου, ένας έρωτας μεγάλος. Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο.

Ο παθιασμένος έρωτας με τον Αντώνη Τρίτση με έκανε τολμηρή. Η Σήλια Κριθαριώτη είχε ετοιμάσει το νυφικό μου και μια βδομάδα πριν το γάμο πέθανε. Γι’ αυτό έκανα και στο θέατρο μια σκηνή με το νυφικό. Επειδή ο έρωτας αυτός ήταν ανεκπλήρωτος έμεινε ως ο μεγαλύτερος.

Ο Σωτήρης Πολύζος είναι η ασφάλειά μου, η οικογένειά μου. Είναι σαν πατέρας για την Μαριτίνα», κατέληξε η Μιμή Ντενίση.

Media Τελευταίες ειδήσεις