Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έκανε δοκιμαστικό η Ματίνα Νικολάου

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έκανε δοκιμαστικό η Ματίνα Νικολάου

Πολλά αλλάζουν στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», αφού εκτός από την Ελένη Κοκκίδου, αποχωρεί και η Κλέλια Ρένεση. Μια από τις υποψήφιες για να ενταχθεί στο καστ της σειράς, είναι η Ματίνα Νικολάου.

Η ίδια η Ματίνα Νικολάου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γειά σου», είπε ότι στόχος της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να κάνει κάποια τηλεοπτική σειρά. Θα είναι αυτή στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη;

Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως η ηθοποιός πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από δοκιμαστικό στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στη συνέντευξή της στο «Γειά σου» η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να ξανακάνει τη «Βάνια».

«Ήταν πολύ περίεργη η τελευταία μέρα, προσπαθούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ δεν τα κατάφερα εντελώς. Την είδαμε μετά την τελευταία εκπομπή στο σπίτι του Νίκου. Μας άρεσε πάρα πολύ που έκλεισε με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Είχα αρχίσει να θρηνώ και να αποχαιρετώ τη Βάνια μέσα μου λίγο νωρίτερα επίτηδες, για να μην έρθει ξαφνικά μαζεμένο όλο την τελευταία μέρα. Νομίζω ότι το έφερα σε μία καλή ισορροπία.

Εκείνη την ημέρα ίσα που πρόλαβα να έρθω μετά εδώ στο θέατρο, οπότε τα άφησα όλα εκεί. Πήγαμε χθες (07.07.2023) με τον Νίκο στο κανάλι και μαζέψαμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί πέρα, αδειάσαμε τα καμαρίνια μας. Ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάμε.

Δεν εννοώ ότι θα ξαναγίνει η εκπομπή το φθινόπωρο αλλά εμένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανακάνω τη Βάνια», σημείωσε η Ματίνα Νικολάου.

Media Τελευταίες ειδήσεις