Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η νοσοκόμα – φάντασμα και μία απόφαση που ανατρέπει τα πάντα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η νοσοκόμα – φάντασμα και μία απόφαση που ανατρέπει τα πάντα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και σήμερα Πέμπτη 04/04/2019. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και σήμερα Πέμπτη 04/04/2019. Πολύ γέλιο υπόσχεται το νέο επεισόδιο του Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα που θα δούμε σήμερα, Πέμπτη 04 Απριλίου 2019 στους δέκτες μας. Πρόκειται, δίχως αμφιβολία και σύμφωνα με τα στοιχεία για την τηλεθέαση, για ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων ετών. Το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, σήμερα μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, και αναμένεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη φορά.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 47 – κύκλος 6. Η κόρη της Καίτης, η Νάνσυ (Μαρία Πετεβή), έρχεται για λίγες μέρες για να βοηθήσει την Καίτη με το μαγαζί. Ο Ηλίας δεν την αντέχει, επειδή τον ειρωνεύεται συνεχώς. Ωστόσο, μόλις ο Ηλίας καταλαβαίνει τον αληθινό λόγο που η Νάνσυ έφυγε απ’ το σπίτι της, θα αναλάβει να τη βοηθήσει.

Ο Άγγελος εμπνευσμένος από την Βέλη -και επειδή βαριέται, όσο εκείνη διαβάζει- αποφασίζει να εκπληρώσει ένα όνειρό του και να ανοίξει… το «Μπύραγκραμ»! Ένα πλαστικό σκουπίδι που καταπίνει η χήνα του Μηνά και της Βούλας γίνεται αφορμή να πάρει ο Μηνάς την κατάσταση στα χέρια του. Εν τω μεταξύ, μέσω της Βούλας, μια νοσοκόμα – φάντασμα κάνει την εμφάνιση (εξαφάνιση) της… Η πρόταση να αναλάβει η Ξένια το ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα εκκρεμεί και πρέπει να αποφασίσει αν θα αφήσει ή όχι τη Θεσσαλονίκη. Η διαμάχη με τον Μπάμπη είναι έντονη και η Ξένια παίρνει μια απόφαση που τον θα τον ξαφνιάσει…

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά. Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος. Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις