Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα σήμερα 21/03 – Ο… Άγγελος και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα σήμερα 21/03 – Ο… Άγγελος και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα σήμερα Πέμπτη 21/03. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Οι εκλογές, το ποδόσφαιρο και το… Ψήσταγκραμ.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και σήμερα Πέμπτη, 21/03/2019. Πολύ γέλιο υπόσχεται το νέο επεισόδιο του Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα που θα δούμε σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στους δέκτες μας. Το νέο επεισόδιο έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα Πέμπτη 21/03/2019 (επεισόδιο 43). Πρόκειται, δίχως αμφιβολία και σύμφωνα με τα στοιχεία για την τηλεθέαση, για ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων ετών.

Το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, σήμερα μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, και αναμένεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη φορά. Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο; Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά. Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος. Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Σήμερα, Πέμπτη 21/03/2019. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 43 – κύκλος 6. Η Βέλη υποδέχεται με το ζόρι στο σπίτι τον Φώτη, τον αντιπαθητικό υπεύθυνο της απ’ την οργάνωση. Όμως, αλλάζει γνώμη όταν ανακαλύπτει ότι έχουν ένα κοινό… τον Άγγελο. Ο Ηλίας αρχίζει να έχει προβλήματα υγείας, εξαιτίας της διατροφής του και η Καίτη θέλει να τον βάλει σε πρόγραμμα. Ο Μπάμπης είναι καλεσμένος να μιλήσει στην τιμητική βραδιά για τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ. Ένα καρυδότσουφλο όμως, στην καρυδόπιτα που φτιάχνει η Ξένια, τα ανατρέπει όλα… Η ζωή του Μηνά γίνεται άνω κάτω από τη μια στιγμή στην άλλη. Η αγαπημένη του Βούλα δεν είναι πια μαζί του…

Media Τελευταίες ειδήσεις