Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Θρήνος και αντιδράσεις στο Twitter για το θάνατο της «Βουλίτσας»

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Θρήνος και αντιδράσεις στο Twitter για το θάνατο της «Βουλίτσας»

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αφού η αγαπημένη Βουλίτσα πέθανε… Η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι μετά από χρόνια αποχωρεί από τη σειρά.

Ο θάνατος όμως της Βουλίτσας στεναχώρησε τους θεατές. Πολλοί έσπευσαν να γράψουν για την αγαπημένη τους Ελένη Κοκκίδου ως Βουλίτσα στο Twitter αποχαιρετώντας τον χαρακτήρα που λάτρεψαν τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η «Βουλίτσα» πνίγηκε από κόκκαλο ψαριού, ενώ έτρωγε με τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και τον αδερφό της και πέθανε, με το επεισόδιο της 8ης Ιουλίου να συγκινεί το κοινό.

Δείτε τη σκηνή που η Βουλίτσα πεθαίνει:

 

Στη συνέχεια το κανάλι ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας».

 

Αντιδράσεις στο Twitter

Πολλοί χρήστες του Twitter δεν ήταν σύμφωνοι με το τέλος που αποφάσισαν να δώσουν οι σεναριογράφοι στη Βουλίτσα, λέγοντας πως μετά από δέκα χρόνια δεν της άξιζε τέτοιο τέλος, ενώ άλλοι σημείωναν πόσο συγκινήθηκαν με το τελευταίο επεισόδιο.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις