Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σήμερα Τετάρτη 27/02 και αύριο, Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, το Μην αρχίζει τη Μουρμούρα έρχεται με δύο νέα ακόμη πιο συναρπαστικά επεισόδια. Τι θα δούμε σήμερα και αύριο.

Με δύο νέα, σπαρταριστά επεισόδια, έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα (Τετάρτη 27/02) και αύριο (Πέμπτη 28/02) ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων ετών. Το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, αυτή την εβδομάδα, μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, και αναμένεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη φορά. Σήμερα Τετάρτη 27/02/2019 και αύριο Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, το Μην αρχίζει τη Μουρμούρα έρχεται με δύο νέα συναρπαστικά επεισόδια.

Σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου: Με αφορμή έναν νέο «φιλοξενούμενο» στον ξενώνα, η Βέλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Άγγελο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να υιοθετήσουν… ένα σκυλί. Η Ξένια όταν βλέπει τον Γιωργάκη που κάνει μαθήματα τένις ξεσηκώνει τον Μπάμπη να κάνουν κι αυτοί. Κι όταν ο Μπάμπης ψήνεται… Ο Μανώλης, ο μεγάλος της αδελφός, βάζει την Βούλα σε καινούριους μπελάδες… Και ο Μηνάς, αναγκάζεται να βγει «αντάρτης στο βουνό»… Ο Ηλίας μαθαίνει ότι επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε μια έφοδο και αποφασίζει να κάνει μαθήματα αυτοάμυνας.

Αύριο Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου: Η Καίτη τα βάζει με τον Ηλία, επειδή στην κατάστασή της δεν μπορεί να βγει έξω να γλεντήσει Τσικνοπέμπτη. Ο Ηλίας κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει να περάσει καλά… Πόλεμος ξεσπά την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού όταν η Βέλη αποφασίζει να πάει στο αντίπαλο ψητοπωλείο του Ψήσταγκραμ… το Σουβλάικ. Αντίθετος όπως πάντα ο Μηνάς με την ιδέα της Τσικνοπέμπτης, συγκρούεται με την Βούλα που υπερασπίζεται με σθένος το έθιμο… Η χαρά του Μπάμπη είναι μεγάλη που Τσικνοπέμπτη η Ξένια παίρνει δώρο ένα αρνάκι γάλακτος, από μια μαμά ενός μαθητή της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται και ο Μπάμπης κινδυνεύει να μην φάει το αρνάκι…

Ποιά είναι τα ζευγάρια

Μηνάς και Βούλα: Έχει να πάθει πολλά αυτή τη χρονιά ο αξιαγάπητος Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) από την τρελο-Βουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου). Αλλά, εδώ που τα λέμε, τα τραβάει ο οργανισμός του! Πόσο μάλλον τώρα που δεν θα είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά, μια που η απόφασή της τώρα που εκπλήρωσε το όνειρο της για το απολυτήριο λυκείου, είναι να μην περιοριστεί στα άχαρα καθήκοντα της συζύγου του προέδρου μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά να μπει στον κόσμο των… επιχειρήσεων. Και ποιος είναι καλύτερος συνέταιρος από τον Μηνά; Το ότι αρχικά θα το κάνει εν αγνοία του, είναι μια… λεπτομέρεια. Άλλωστε αυτά τα μικρά μυστικά, τρέφουν τη… μουρμούρα!

Ηλίας και Καίτη: Μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει και ο αγαπημένος μας Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Η καινούργια σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα. Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα».

Ξένια και Μπάμπης: Οι απολαυστικοί καρντάσηδες, Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) που τους γνωρίσαμε πέρυσι και τους αγαπήσαμε σαν να τους ξέρουμε χρόνια, θα εξακολουθήσουν να μας κρατούν συντροφιά από την Θεσσαλονίκη, που, ευτυχώς, είναι ένα βήμα από την αγαπημένη τους Χαλκιδική, γιατί όπως λέει και ο Μπάμπης «σαν την Χαλκιδική δεν έχει».

Άγγελος και Βέλη: Ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου), οι δύο μικρότεροι ήρωες της παρέας, που μας κέρδισαν με τη φρεσκάδα τους, θα μας συντροφέψουν και στο φετινό μας ταξίδι. Τρεις μήνες μετά από μία επεισοδιακή πρόταση γάμου, Άγγελος και Βέλη… ακόμα να βγάλουν άκρη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η χρονιά ξεκινά γεμάτη ανατροπές. Εκείνος ανοίγει το «Ψήσταγκραμ 2» και εκείνη χάνει την δουλειά της στο νηπιαγωγείο. Εκείνος προσπαθεί να αλλάξει στυλ και εκείνη να «επιβιώσει» κρατώντας το σπίτι.

* Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά. Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος. Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις