Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μην περιμένετε σήμερα «Δικαίωση»

Μην περιμένετε σήμερα «Δικαίωση»

Καινούργια επεισόδια ήταν να ξεκινήσουν να προβάλλονται από σήμερα στο MEGA της καθημερινής σειράς «Δικαίωση».

Η… επίσημη θέση του σταθμού της Μεσογείων ήταν ότι η σειρά είχε σταματήσει την προβολή της λόγω των εορτών και ότι από σήμερα θα ξεκινούσαν να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια της καθημερινής τους σειράς. Βέβαια η… ανεπίσημη (αλλά πλήρως επιβεβαιωμένη) εκδοχή είναι ότι οι συντελεστές της σειράς είχαν σταματήσει να εργάζονται γιατί δεν είχαν πληρωθεί.

Την προηγούμενη βδομάδα όμως όλα φαίνεται να είχαν βρει το δρόμο τους και έτσι ξεκίνησαν ξανά γυρίσματα με σκοπό η σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη να βγει κανονικά από σήμερα στον αέρα. Ωστόσο, αν και οι μηχανές δούλεψαν στο φουλ, δεν κατάφεραν να έχουν το απαιτούμενο υλικό ώστε να βγει η σειρά στον αέρα και να είναι σίγουρο ότι δεν θα σταματήσει μετά από λίγες ημέρες λόγω έλλειψης επεισοδίων.

Έτσι τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να καθυστερήσουν την επιστροφή της «Δικαίωσης» στο τηλεοπτικό τοπίο ώστε να έχουν το απαιτούμενο υλικό που τους χρειάζεται για να συνεχίσει κανονικά η προβολή της έως τη μέρα που θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους…! Σήμερα αλλά και όλη την υπόλοιπη βδομάδα λοιπόν με αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του MEGA, στις 21:15, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν σε επανάληψη τη σειρά «Μοντέρνα οικογένεια» και για τη «Δικαίωση»… ίδωμεν από την επόμενη βδομάδα και αν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε