Media

Μίνα Αρναούτη για Φρόσω Κυριάκου: «Ο λόγος που δε μιλάω μαζί της δεν ήταν το ατύχημα»

«Έχω κάνει 17 χειρουργεία, πολλά από τα οποία ήταν επώδυνα, κόντεψα να χάσω τη ζωή μου, ήμουν άστεγη στην Αθήνα και έτρεχα για χειρουργεία», επανέλαβε η Μίνα Αρναούτη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την Φρόσω Κυριακή, την κοπέλα που επίσης τραυματίστηκε κατά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μίλησε η Μίνα Αρναούτη, το πρωί της Τετάρτης (10.12.2025) στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στους λόγους που δεν μιλάει με την Φρόσω Κυριακή, λέγοντας πως παρεξηγήθηκαν και δεν έπαιξε ρόλο το τροχαίο δυστύχημα.

«Δεν μιλάμε με την κοπέλα, δεν ήμασταν ποτέ κολλητές. Δουλέψαμε μαζί και σε αυτές τις δουλειές κάνεις ένα διάστημα παρέα με κάποιον. Θα μου πείτε, το ατύχημα δεν σας ένωσε; Ο λόγος που δε μιλάω μαζί της δεν ήταν το ατύχημα, ήταν κάποια άλλου είδους παρεξήγηση, η οποία δεν αφορά στο ατύχημα και τελικά καταλάβαμε ότι δεν ταιριάζουμε σαν παρέα. Αν τη δω κάπου, θα μιλήσουμε. Η κοπέλα να είναι καλά», είπε η Μίνα Αρναούτη.

Όπως και στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, η Μίνα Αρναούτη εξέφρασε ξανά την απογοήτευσή της για τα 39.000 ευρώ που θα πάρει ως αποζημίωση.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Νιώθω ανασφάλεια για τη ζωή μου και θεωρώ ότι ήταν άδικη απόφαση. Έχω κάνει 17 χειρουργεία, πολλά από τα οποία ήταν επώδυνα. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν άστεγη στην Αθήνα και έτρεχα για χειρουργεία. Το καταλαβαίνετε αυτό;. Έχω λάβει ψυχολογική υποστήριξη, έχω επισκεφτεί και ψυχίατρο. Στην αρχή, που αυτό είναι σύμπτωμα του μετατραυματικού στρες, έβλεπα το τροχαίο με τρίτο μάτι”, είπε η Μίνα Αρναούτη στο Πρωινό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη