Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Μίνως Μάτσας: Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είμαι σύζυγος υπουργού

Μίνως Μάτσας: Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είμαι σύζυγος υπουργού

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μίνως Μάτσας, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το φετινό καλοκαίρι είχε πολύ δουλειά τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Ήταν ένα ωραίο καλοκαίρι αλλά με πολλή δουλειά. Εγώ δούλευα με τα δικά μου, τις συναυλίες και τις σειρές που κάνω και η Όλγα στο υπουργείο, που ήταν πολύ δύσκολο.

Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είμαι σύζυγος υπουργού. Είναι μια καινούρια εμπειρία, έχει τεράστια ευθύνη, είναι ένας τομέας νευραλγικός και ειδικά το καλοκαίρι είναι το πικ της εργασίας της, οπότε ήταν απότομη η αλλαγή», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

«Μια τέτοια θέση έχει ένα μεγάλο εύρος, έχει προσφορά έχει ευθύνη, σε αυτό το κομμάτι λοιπόν δεν μπορεί να μην υπάρχει και η κριτική.

Σαφώς και με αφορούν όλα αυτά γιατί είναι ο άνθρωπος μου, αλλά ήρθε μετά από κάποια χρόνια οπότε έχω προσγειωθεί ομαλά σε όλο αυτό», συμπλήρωσε ο Μίνως Μάτσας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του, όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Όταν το ανακοίνωσα ότι θα γίνω συνθέτης και όχι νομικός ή επιχειρηματίας, μου έδωσε μία συμβουλή. “Αν θα το κάνεις αυτό, κοίταξε να το κάνεις σωστά. Με επηρεάζει ακόμα, οι γονείς μας επηρεάζουν πάντα. Μου έδωσε μία συμβουλή που έπιασε τόπο. Μπορεί εγώ να έπαιζα μουσική από τα έξι μου και να συνέχιζα έτσι.

Γνώρισα σε βάθος τη μουσική, σπούδασα και προφανώς έχω γερές βάσεις και προχωράω. Δοκίμασα, είδα τη δουλειά από μέσα και μετά είπα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Αυτό έγινε γύρω στα 23, είμαι τυχερός», ανέφερε ο Μίνως Μάτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας θα δώσει μία μεγάλη συναυλία βασισμένη στα έργα του – ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση, το θέατρο και καθώς και μερικά ωραιότερα τραγούδια του που αγαπήσαμε.

Media Τελευταίες ειδήσεις