Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Δάνης Κατρανίδης μαζί στην TV

Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Δάνης Κατρανίδης μαζί στην TV

Είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς μας και όσες φορές έχουν βρεθεί μαζί επί σκηνής έχουν δικαιολογημένα αποσπάσει το χειροκρότημα των θεατών.

Ο Δάνης Κατρανίδης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ξεκίνησαν μαζί τη θεατρική τους πορεία σπουδάζοντας στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και στη συνέχεια αποφάσισαν να ενώσουν και τις ζωές τους. Ακόμα και όταν αποφάσισαν να χωρίσουν συνέχισαν να είναι στενοί φίλοι διατηρώντας μία… ζηλευτή σχέση.

Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί θα συναντηθούν τώρα στη συχνότητα του ALPHA όπου ο Δάνης Κατρανίδης ως «Γιώργος Μακρίδης» θα αναστατώσει τη ζωή της «Αλεξάνδρας Τριανταφύλλου» και του συζύγου της Μενέλαου, δηλαδή των ηρώων που υποδύονται στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Παύλος Ορκόπουλος. Στο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου και έχει τον τίτλο «DNA που εμπνέει» ο Μενέλαος έχει την ιδέα να φτιάξει μια γκαλερί που όμως δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες αφού θα λειτουργεί εντός της κλινικής του.

Για να υλοποιήσει το σχέδιό του, έχει έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που είναι ειδικός σε αυτές τις δουλειές, τον Γιώργο Μακρίδη και καθώς θέλει όλο αυτό να είναι μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για την Αλεξάνδρα δεν της έχει πει τίποτα μέχρι τη στιγμή που ο Μακρίδης έρχεται σπίτι τους για να φάνε και να συζητήσουν. Και πράγματι η έκπληξη για την Αλεξάνδρα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη αφού αποδεικνύεται πως με τον καλεσμένο του Μενέλαου γνωρίζονταν από παλιά. Μόνο που ο Μενέλαος δεν είχε μάθει ποτέ τίποτα… για τη σχέση τους.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν την προηγούμενη βδομάδα και μπορείτε να φανταστείτε το κλίμα που επικρατούσε. Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι της Κάντζας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την πορεία της σειράς τους που έχει καταφέρει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και να είναι πρώτη στη ζώνη προβολής της, καταγράφοντας έως σήμερα 27,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 28% στο δυναμικό κοινό, ενώ την υψηλότερη απόδοσή της καταγράφει στις γυναίκες ηλικίας 25-44 σημειώνοντας 33,9% μέσο όρο. Ποσοστά τηλεθέασης που όπως όλα δείχνουν θα κάνουν «Το σόι σου» να παραμείνει στον αέρα και την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε