Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Όποιος έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον καταδικάσουμε να μην ξαναδουλέψει;

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Όποιος έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον καταδικάσουμε να μην ξαναδουλέψει;

“Ποταμός” ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού!

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο καθώς και την προσωπική του καλλιτεχνική διαδρομή μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλητο πρωινό της Πέμπτης.

“Όποιος έκανε ένα λάθος, αν το έκανε και αυτό, πρέπει να τον καταδικάσουμε και να μην ξαναδουλέψει; Δεν τα βρίσκω ωραία αυτά τα πράγματα. Άλλο να είναι ποινικά κολάσιμο ένα πράγμα γενικά και να έχει καταδικαστεί κάποιος και άλλο να έχει μια κακή συμπεριφορά.

Όταν έχει κακή συμπεριφορά κάποιος και την ξέρουμε, δεν πάμε να δουλέψουμε μαζί του αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να ξαναδουλέψει.

Νομίζω ότι το κοινό είναι υποψιασμένο και θα την στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη” τόνισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο πρωινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Επίσης, ο γνωστός πρωταγωνιστής δήλωσε πως “είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού, θνησιγενές και σου μένει το χειροκρότημα μόνο στο θέατρο.

Το άλλο πολύ κουραστικό επάγγελμα, που το έκανα για σαράντα χρόνια, ήταν που ήμουν ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών. Πολλές φορές δεν χτυπάει το τηλέφωνο για αυτό και ασκώ και άλλα επαγγέλματα”.

“Η δόξα με βρήκε στα 30 μου που ήμουν ένας πολύ χορτάτος άνθρωπος από τον πρότερο βίο οπότε και την αντιμετώπισα με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και δεν είχα ποτέ έπαρση στη ζωή μου”.

Media Τελευταίες ειδήσεις