Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Δεν αφήσαμε τον πατέρα μου να πεθάνει στο νοσοκομείο, τον είχαμε σπίτι, δίπλα μας

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Δεν αφήσαμε τον πατέρα μου να πεθάνει στο νοσοκομείο, τον είχαμε σπίτι, δίπλα μας
Φωτογραφία NDPPHOTO

«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή την ώρα που του κρατούσα το χέρι», λέει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του πατέρα του.

«Επέλεξα να μείνω στο κέντρο, γιατί βαρέθηκα την θάλασσα. Η πρώτη μου επιλογή για να μείνω ήταν στο κέντρο, γιατί ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και να δουλέψω σε μία συγκεκριμένη εφημερίδα. Ξεκίνησα από αστυνομικό ρεπορτάζ, ήταν δύσκολο. Το πρώτο μου πρωτοσέλιδο ήταν το 1995, ήταν όταν είχε καεί το Πολυτεχνείο», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας δεν μου μιλούσε 2 χρόνια, γιατί δεν ήθελε να γίνω δημοσιογράφος. Ξαναμιλήσαμε όταν είδε το όνομα μου σε άρθρο. Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω αξιωματικός. Μου αρέσει το κομμάτι της ιατρικής επιστήμης, άλλα δεν ήθελα ποτέ να γίνω γιατρός. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν με τον Γιώργο Παπαδάκη. Κράτησε ένα χρόνο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήθελε να κάνω κάποια χιουμοριστικά βίντεο, άλλα του είπα ότι ήθελα να κάνω κάτι σοβαρό. μου φαίνεται πάρα πολύ λογικό που ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει ακόμα τηλεόραση. μου αρέσει που τον βλέπω. Ο κόσμος στον δρόμο με ρωτάει αν είμαι γιατρός και το διασκεδάζω».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του: «Μετά τις εξετάσεις του πάτερα μου ήξερα ότι δεν θα ζήσει πάνω από 2 μήνες, τελικά έζησε πέντε. Δεν αφήσαμε τον πάτερα μου να πεθάνει στο νοσοκομείο, τον είχαμε σπίτι δίπλα μας. Ο πατέρας μου «έφυγε» την ώρα που του κρατούσα το χέρι. Είχα ένα χαμόγελο όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, ήταν σαν να τον βοήθησα, αισθάνθηκα «ευλογία» γι’ αυτό.

 

Ο τρόμος του θανάτου είναι κάτι συγκλονιστικός για όλους. Έβαλα τον πάτερα μου πριν «φύγει» να μιλήσει μπροστά σε μία κάμερα. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να το δούμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις