Μόλις χώρισες; 9 ταινίες που επιβάλλεται να δεις!

Μόλις χώρισες και θέλεις να ξεχαστείς βλέποντας μια ταινία;

Οι περισσότερες λίστες θα σου πρότειναν γλυκανάλατες ρομαντικές κομεντί, στις οποίες ο πρωταγωνιστής μάχεται να κατακτήσει μια γυναίκα που δεν ανταποκρίνεται, μόνο και μόνο για να καταφέρει να την κερδίσει στο τέλος.

Εδώ δεν πρόκειται να βρεις κάτι τέτοιο.

Έχουμε συντάξει μια λίστα ΜΗ ρομαντικών ταινιών για να κάνεις την επανάσταση σου! Έτσι, είτε είχες έναν πρόσφατο χωρισμό, είτε είσαι ένας ευτυχισμένος εργένης, οι παρακάτω ταινίες δεν θα σε αφήσουν παραπονεμένο.

The Big Lebowski: Η λίστα περιλαμβάνει και τον αγαπημένο μας “Dude”. Έτσι, αν σκοπεύεις να αράξεις το βράδυ στο σπίτι, είναι η ευκαιρία σου να φορέσεις το μπουρνούζι που έχεις – ποιός ξέρει πόσο καιρό – και να φτιάξεις ένα “κοκτέιλ” που αποτελείται απ’ ότι βρήκες στο ψυγείο σου. Με άλλα λόγια, σου δίνεται η ελευθερία να μεταμορφωθείς στον Jeffrey “The Dude” Lebowski. Enjoy!

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Κατηγορίες Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιώργος Περρής στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιώργος Περρής στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

Εγγύηση για μια βραδιά γεμάτη ποιοτική μουσική, γεμάτη τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, αποτελεί η εμφάνιση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιώργου Περρή στο «Μουσικό Κουτί» την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ... Διαβάστε περισσότερα