Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit: Τι… φοβάται ο TOP CHEF

Με ένα χορταστικό επεισόδιο που τα έχει όλα, απόψε το βράδυ θα συνεχιστεί η μάχη των TOP CHEF.

Το ριάλιτι μαγειρικής μας μεταφέρει μέχρι το πανέμορφο Μέτσοβο όπου, εκτός από τις κουτάλες, παίρνουν φωτιά… και τα παπούτσια καθώς η Νάντια Μπουλέ, οι διαγωνιζόμενοι αλλά και ορισμένοι από την κριτική επιτροπή το ρίχνουν και στους… χορούς! Εκτός όμως από τις χαρές και τα τραγούδια έχουμε και τις σκληρές δοκιμασίες που περιλαμβάνουν μέχρι και μαγειρική σε κάμπινγκ αφού οι επίδοξοι TOP CHEF πρέπει να μαγειρέψουν όχι σε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες αλλά στη φύση!

Λογικό είναι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής οι δοκιμασίες να γίνονται πιο δύσκολες. Και είναι κάτι που θα το διαπιστώσετε κι απόψε το βράδυ, απολαμβάνοντας και το πανέμορφο φυσικό σκηνικό του Μετσόβου!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα γυρίσματα του TOP CHEF έχουν ήδη ολοκληρωθεί και έχει πραγματοποιηθεί ακόμα και η διαδικασία της τελικής δοκιμασίας ανάμεσα στους φιναλίστ. Αν και γνωρίζουμε ποιοι είναι, εντούτοις δεν αποκαλύπτουμε τίποτα για να μην χαλάσουμε την έκπληξη. Άλλωστε αυτό είναι που… φοβούνται και στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό έχουν πάρει έκτακτα μέτρα ασφάλειας. Έτσι, αν και οι τελικές δοκιμασίες έχουν πραγματοποιηθεί, κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο νικητής αφού ακόμα η κριτική επιτροπή δεν έχει ανακοινώσει τη βαθμολογία της.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το τελικό γύρισμα όπου οι Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Ερβέ Προνζάτο, Απόστολος Τραστέλης θα παραδώσουν τη βαθμολογία τους και η Νάντια Μπουλέ θα ανακοινώσει το νικητή του TOP CHEF, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιανουαρίου αφού το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτό ο TOP CHEF φοβούμενος μην διαρρεύσει το αποτέλεσμα, προσπαθεί να το κρατήσει εφτασφράγιστο μυστικό μέχρι την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε