Δευτέρα, 15 Ιουλ.
36oC Αθήνα

«Μονομάχος»: Συγκλόνισε παίχτρια που επέζησε από φριχτό τροχαίο – «Το αυτοκίνητο έγινε πίτα, με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ»

«Μονομάχος»: Συγκλόνισε παίχτρια που επέζησε από φριχτό τροχαίο – «Το αυτοκίνητο έγινε πίτα, με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ»

Καρέ καρέ περιέγραψε το συγκλονιστικό τροχαίο από το οποίο επέζησε σαν από θαύμα, παίχτρια του «Μονομάχου», «παγώνοντας» το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

Η Κική, που υποδέχθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος το απόγευμα της Τετάρτης (19.06.24), στο νέο επεισόδιο του «Μονομάχου», μίλησε για το τροχαίο σοκ στο οποίο ενεπλάκη πριν από 24 χρόνια, προκαλώντας ανατριχίλα.

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2000, όταν έφυγε από τον Ωρωπό για να οδηγηθεί στη δουλειά της, πρώτη ημέρα μετά από τις διακοπές της, με τη μοίρα να της επιφυλάσσει άσχημο παιχνίδι.

«Κατευθυνόμουν προς τη Γλυφάδα και υπήρχε τότε ένα φανάρι στην Εθνική, ήταν η ώρα εξίμισι το πρωί και ήμουν πρώτη περιμένοντας να φύγω με το πράσινο. Βλέπω πίσω μου να έρχεται ένα φορτηγό με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα και να μην κόβει. Κάποια στιγμή πλησίασε κάποια στιγμή και σκέφτηκα πως θα με χτυπήσει», διηγήθηκε αρχικά η Κική.

 

Και συνέχισε, περιγράφοντας: «Από τις λίγες φορές μάλιστα που φορούσα ζώνη γιατί τότε η ζώνες ήταν λίγο σαν διακοσμητικά, δεν τις χρησιμοποιούσαμε. Περνούσαν οι υπόλοιποι απέναντι, από τα άλλα φανάρια, με χτυπάει το φορτηγό, με βγάζει στη μέση και με χτυπάνε οι αριστεροί και οι δεξιοί όπου ήμουν το τελευταίο αυτοκίνητο και από… πάνω μου ήταν άλλα οκτώ! Μπήκα στη μέση, περνούσαν όλη με φόρα και ο ένας χτυπούσε τον άλλον. Ήταν απίστευτο, υπάρχει όμως και πιο απίστευτο».

«Φυσικά έχασα τις αισθήσεις μου γιατί χτύπησα σε διάφορα σημεία και με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Αυτό ήταν και ο λόγος που έζησα γιατί το αμάξι είχε γίνει πίτα, έμεινε μόνο ένα τιμόνι. Ήταν το μόνο σημείο που σώθηκα και δεν με πλάκωσαν οι λαμαρίνες. Έμεινα με ένα κουσούρι στον σβέρκο, στον αυχένα και κάποια χτυπήματα στα πόδια και στα χέρια αλλά όχι κάτι τρομερό. Νοσηλεύτηκα με αμνησία για περίπου 20 ημέρες», είπε, με τον Χρήστο Φερεντίνο να την ακούει σοκαρισμένος

Media Τελευταίες ειδήσεις