Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπαίνουν για τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου»

Μπαίνουν για τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου»

Λίγες αλλά… ελπίζουμε καλές! Με την οικονομική κρίση που επικρατεί και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν μειωθεί αρκετά οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, ενώ ακόμα και πετυχημένες σειρές, όπως το «Κάτω Παρτάλι» και η «Εθνική Ελλάδος», αντιμετωπίζουν προβλήματα… επιβίωσης στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πάντως το MEGA συνεχίζει να επιμένει ελληνικά… όσο τουλάχιστον μπορεί και μία από τις λιγοστές καινούργιες σειρές που πρόκειται να βγάλει τη φετινή σεζόν το κανάλι της Μεσογείων είναι και «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου». Μπορεί λοιπόν οι ελληνικές σειρές να είναι λιγότερες, αλλά οι συντελεστές της συγκεκριμένης σειράς εγγυώνται ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια μηδένα προ του τέλους… γνωρίζουμε και το αποτέλεσμα θα κριθεί άμα την προβολή της!

Την επόμενη βδομάδα πάντως είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τον Μάκη Παπαδημητρίου να ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του που θα υποδυθεί η Αθηνά Οικονομάκου, αλλά ο ήρωας να περνά τη χειρότερη βδομάδα με τους γονείς της, ρόλους που θα ερμηνεύσουν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Αριέττα Μουτούση. Το πολύ καλό καστ των πρωταγωνιστών συμπληρώνει και η Γιούλικα Σκαφιδά στο ρόλο της ξαδέλφης της νύφης και όλοι μαζί εγγυώνται ότι τουλάχιστον θα απολαύσουμε καλές ερμηνείες.

Το σενάριο βασίζεται στη σειρά του BBC «The worst week of my life» και την απόδοση στα ελληνικά έχει κάνει η Κατερίνα Λαμπισιανάκη και τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Στέφανος Μπλάτσος. Σε λίγες ημέρες λοιπόν οι συντελεστές μπαίνουν για γύρισμα για να ζήσουν τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» και ελπίζουμε πως όταν ξεκινήσει να προβάλλεται οι τηλεθεατές θα περνάμε ένα από τα ωραιότερα βράδια της βδομάδας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε