Site icon NewsIT
14:02 Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026

Μπαμπά σ’ αγαπώ – επόμενα επεισόδια: Ηρακλής, Πανούλης και Τάσος συμπαραστέκονται στην Μαίρη

Όταν οι Νίκος-Δημήτρης αναλάβουν την καντίνα, έρχεται η ώρα για τους πελάτες να γνωρίσουν την οργή

Εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της γνωστής σειράς του Alpha, Μπαμπά σ’ αγαπώ, που θα προβληθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη 4 με 5 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο Ηρακλής με τον Πανούλη και τον Τάσο βρίσκονται στο νοσοκομείο με την συγκατάθεση του Ευριπίδη, για να συμπαρασταθούν στην Μαίρη όταν της ανακοινωθούν τα νέα για την υγεία της. Με τους τρεις καντινιέρηδες εντεταλμένους να φτιάξουν το κέφι της Μαίρης, κάποιος πρέπει να δουλεύει την καντίνα κι αυτοί που αναλαμβάνουν είναι ο Μπαμπά-Φεύγας κι ο Μπάμπα-Τρέχας, που παρατάνε τα πάντα για να βοηθήσουν τον φίλο τους τον Ηρακλή. Πάμε να δούμε όλα όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, Μπαμπά σ’ αγαπώ.

Μπαμπά σ’ αγαπώ: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 21:00

Επεισόδιο 3: «Δε μιλάνε πια οι άνθρωποι» – Ο Ηρακλής με τον Πανούλη και τον Τάσο βρίσκονται στο νοσοκομείο με την συγκατάθεση του Ευριπίδη, για να συμπαρασταθούν στην Μαίρη όταν της ανακοινωθούν τα νέα για την υγεία της. Με τους τρεις καντινιέρηδες εντεταλμένους να φτιάξουν το κέφι της Μαίρης, κάποιος πρέπει να δουλεύει την καντίνα κι αυτοί που αναλαμβάνουν είναι ο Μπαμπά-Φεύγας κι ο Μπάμπα-Τρέχας, που παρατάνε τα πάντα για να βοηθήσουν τον φίλο τους τον Ηρακλή. Αλλά όταν οι Νίκος-Δημήτρης αναλάβουν την καντίνα, έρχεται η ώρα για τους πελάτες να γνωρίσουν την οργή, καθώς το σέρβις είναι αργότερο απ’ τον θάνατο. Η πιθανή συνεργασία Νίκου με Δημήτρη σε κοινή επιχείρηση, η «πρώτη φορά» της Ζωής που πλησιάζει με αστραπιαία (τουλάχιστον για τον Νίκο) ταχύτητα και άλλα θέματα, αποσπούν τόσο πολύ τους δυο μπαμπάδες απ’ το σέρβις, που οι πελάτες αναγκάζονται να επαναστατήσουν για να πάρουν την παραγγελία τους.

Η επόμενη βάρδια στην καντίνα είναι Τζένη-Στέλλα, που αναλαμβάνουν λίγο πριν Νίκος-Δημήτρης οδηγήσουν την επιχείρηση στο κλείσιμο ενώ στην καντίνα θα έρθει και η Βιργινία για να συζητήσουν με την Τζένη τις δικαστικές κινήσεις προκειμένου να πάρει το νηπιαγωγείο της πίσω. Παράλληλα η Ελένη δίνει συμβουλές στην Ιωάννα, μαμά της 5χρονης Ναταλίας, για το πως να κάνει το παιδί της να νιώσει την άνεση και την ασφάλεια να της εκφραστεί, ενώ αντίστοιχη δουλειά κάνουν μέσα στην παιδική σοφία τους και ο Βίκτωρας, ο Στέλιος κι η Σοφία με την ίδια τη Ναταλία… Σε ένα επεισόδιο όπου όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους, κάποιοι το καταφέρνουν και κάποιο όχι. Όλοι όμως προσπαθούν, με μεγάλη αγάπη, και τις καλύτερες προθέσεις.

Μπαμπά σ’ αγαπώ: Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 21:00

Επεισόδιο 4: «Δεύτερη ευκαιρία» – O Δημήτρης αντιμετωπίζει θέματα στη δουλειά του, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου εντάξει στις υποχρεώσεις του και στο γραφείο εμφανίζεται σπάνια κι όταν καταφέρνει να πάει συνήθως φέρνει και παρέα μαζί του. Παρά τις προειδοποιήσεις που έχει ήδη κάνει, ο Ρένος αντιλαμβάνεται πως ο Δημήτρης συνεχίζει να δουλεύει τον ίδιο, αντί να δουλεύει για την εταιρεία, και έρχεται σε σύγκρουση με τον Δημήτρη όταν βρίσκει τον Κώστα και πάλι στο γραφείο του, σε παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας. Ο Νίκος έχει να διαβάσει για μια σημαντική συζήτηση που πρέπει να κάνουν η Βιργινία κι ο ίδιος με τη Ζωή, σχετικά με το σεξ και την πρώτη της φορά, ενώ παράλληλα προσπαθεί να καταφέρει τη θυμωμένη μαζί του Σοφία να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία συγχωρώντας του την απουσία του τον τελευταίο καιρό.

Ο Ευριπίδης δείχνει να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ηρακλή, όταν δέχεται να επισκεφθούν τη Μαίρη εκείνος και οι φίλοι του. Αλλά παράλληλα με τον Ηρακλή και την παρέα του στο νοσοκομείο εμφανίζονται και αστυνομικοί που μοιάζουν να έχουν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το «ατύχημα» της Μαίρης. Η Βιργινία συναντιέται με την Τζένη ελπίζοντας ότι η δικαστική οδός θα της δώσει μία ευκαιρία να πάρει το νηπιαγωγείο από την Ερμιόνη και η μετακόμιση στο νέο «οικογενειακό» σπίτι συνεχίζει να χτυπάει στα θέματα δέσμευσης του Δημήτρη.

Συντελεστές

Ελληνική οικογενειακή σειρά 2026

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός

Παίζουν: Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου, Βασίλης Μηλιώνης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Θεόβη Στύλλου, Νάντια Κατσούρα, Λένα Μποζάκη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Σπύρος Τσεκούρας, Ιωάννης Απέργης, Ελένη Σακκά, Γιώργης Παρταλίδης, Μορτ Κλωναράκη και η Δήμητρα Σιγάλα

Στο ρόλο του παππού Ευριπίδη, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Παίζουν τα παιδιά: Ιάσονας Τσιώνης, Ζωή Πυλιώτη, Θοδωρής Μαρουλάκης

Παραγωγή: Arcadia Media

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version