Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπεκατώρου και Μουτσινάς… σε θέση μάχης!

Μπεκατώρου και Μουτσινάς… σε θέση μάχης!

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ, το «Πρωινό ΣουΚου». Η εκπομπή με τη Μαρία Μπεκατώρου που έκανε πέρυσι πρεμιέρα, λίγο πριν το τέλος της σεζόν, άφησε ευχαριστημένα τα στελέχη στο σταθμό του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως και για φέτος.

Ωστόσο αποφάσισαν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εκπομπή του σαββατοκύριακου βάζοντας στο πλάι της Μαρίας Μπεκατώρου τον Νίκο Μουτσινά. Όπως λοιπόν αναφέρει και το δελτίο Τύπου: «Και αυτή τη σεζόν, οι αγαπημένες μέρες της εβδομάδας… θέλουν και αγαπημένη παρέα! Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να ξεκινάει κάθε ΣΚ με κέφι, γέλιο και μια αυθεντική κι αγαπημένη παρουσία; Από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε σαββατοκύριακο, η Μαρία Μπεκατώρου, θα βρίσκεται και πάλι στον ΑΝΤ1 με «Πρωινό ΣουΚου», παρέα με τον Νίκο Μουτσινά! Το νέο, πρωινό δίδυμο που θα μας φτιάχνει τη διάθεση και θα συντροφεύει τις πιο ξεκούραστες και ευχάριστες στιγμές της εβδομάδας μας. Στην ομάδα της Μαρίας και του Νίκου θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωσταντάρας, αλλά και η Νανά Ηλιοπούλου».

Από το επόμενο Σάββατο λοιπόν,  στις 24 Οκτωβρίου,  η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς αναλαμβάνουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, την «Πρωινό ΣουΚου» και θα βρεθούν στο τηλεοπτικό τοπίο για να δώσουν τη μάχη της τηλεθέασης προσπαθώντας να πείσουν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και να τους παρακολουθήσουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε