Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπέσσυ Αργυράκη: Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω δίαιτες

Μπέσσυ Αργυράκη: Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω δίαιτες

“Τρελαίνομαι για τα γλυκά από την κοιλιά της μαμάς μου” ομολογεί η Μπέσσυ Αργυράκη.

Στο πλατό της εκπομπής “Ζήσε αλλιώς” βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσσυ Αργυράκη όπου συνάντησε την Σοφία Αλιμπέρτη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο βάρος και τα περιττά κιλά που νιώθει η ίδια πως την συνοδεύουν.

“Βέβαια και αισθάνομαι ότι έχω περιττά κιλά. Ήρθα εδώ για να μάθω και θέλω να κάνω ερωτήσεις με ποιον τρόπο μπορούμε κάποια πράγματα της καθημερινότητας, με ένα μικρό κλικ, να τα γυρίσουμε και να κάνουμε κάτι παρεμφερές αλλά να χάνουμε κιλά.

Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να κάνω δίαιτες, έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο αλλά μετά ξαναπαίρνω τα κιλά” εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια. 

“Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά! Χθες μου έφεραν 25 καστανάκια, που είναι το αγαπημένο μου γλυκό, σήμερα… δεν υπάρχουν.

Τα ευχαριστήθηκα αλλά το βράδυ που ξάπλωσα, ένιωθα κάτι περίεργο και σκεφτόμουν “αμάν, λες να φύγω από καστανάκι”. Δεν είναι κρίμα από τον Θεό;”.

“Μετά μου πέρασε βέβαια αλλά ζω για να τρώω γλυκά και τρώω για να ζω φαγητό. Μου αρέσει και φαγητό αλλά τρώω για να ζω απλά, τρώω γιατί πρέπει δηλαδή να φάω.

Ενώ ζω για να τρώω γλυκά και τρελαίνομαι από την κοιλιά της μαμάς μου” πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις