Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπέσσυ Αργυράκη: Στην αρχή νευρίαζα με τα σχόλια, μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια

Μπέσσυ Αργυράκη: Στην αρχή νευρίαζα με τα σχόλια, μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια

“Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν” ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολέντη το πρωί της Δευτέρας. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά, στην απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και στα κακόβουλα σχόλια που έχει τύχει να δεχθεί.

«Από το ΄90 σας έχω μάθει να κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές. Τώρα πάνω από 30 χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσω στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η πρόταση είχε γίνει από τον Γιώργο Πατούλη» δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Έχουμε μια σειρά συναυλιών και τον Τόλη Παπαδημητρίου και την μπάντα μου, είμαι τραγουδίστρια και θα παραμείνω. Το να γίνομαι πολιτικός είναι επειδή θέλω να βρίσκομαι σε θέση να βοηθώ την πόλη μου» συνέχισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει το πρόβλημα καρδιάς και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου… Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου» είπε για το σπίτι της που κάηκε πριν από δύο χρόνια.

Για την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς τόνισε: «Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου γιατί μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του τις αξέχαστες και ανεπανάληπτες».

  

Πως εκλαμβάνει τα αρνητικά σχόλια; «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ και γινόμουν έξαλλη, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν, που δεν θα γίνει ποτέ. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω κιόλας στο Twitter με τρόπο. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

Media Τελευταίες ειδήσεις