Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μπέσσυ Μάλφα: Για αυτό ονόμασε το γιο της Γιάγκο

Μπέσσυ Μάλφα: Για αυτό ονόμασε το γιο της Γιάγκο

“Είναι ουσιαστικά η ιστορία του Κωνσατντίνου Παλαιολόγου και του Βυζαντίου, κάπως επιστημονική φαντασία με έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη Άγγελο και έζησε εκείνη την εποχή” δήλωσε η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πως εμπνεύστηκαν το όνομα του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Μάλφα εξομολογήθηκε πως «το Γιάγκος προέρχεται από το Γιάννης και το Άγγελος και το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο, το «Μαύρος άγγελος». Είναι ουσιαστικά η ιστορία του Κωνσατντίνου Παλαιολόγου και του Βυζαντίου, κάπως επιστημονική φαντασία με έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη Άγγελο και έζησε εκείνη την εποχή».

«Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε «αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί». Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοιμε έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο».» πρόσθεσε ακόμα η Μπέσσυ Μάλφα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Μας αρέσει ακόμα να κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Όμως φάρσες, όχι, δεν μου κάνει».

Media Τελευταίες ειδήσεις