Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μπέσσυ Μάλφα για Τέμπη: Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, βλέπω εφιάλτες

Μπέσσυ Μάλφα για Τέμπη: Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, βλέπω εφιάλτες

Συγκλονισμένη η Μπέσσυ Μάλφα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. « Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω» είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός. 

Απέναντι στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε η Μπέσσυ Μάλφα, το μεσημέρι του Σαββάτου (04.03.2023) στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ, όπου και εξέφρασε την προσωπική της σκέψη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. 

«Αυτή η ιστορία με έχει αφήσει ενεά. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, βλέπω εφιάλτες όπως είναι φυσιολογικό. Φαντάζομαι ότι όλοι οι Έλληνες βλέπουν εφιάλτες. Σκέφτομαι συνέχεια αυτούς τους ανθρώπους και πραγματικά δεν έχω λόγια. Είναι κάτι που με ξεπερνάει, όπως μας ξεπερνάει και όλους» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Νομίζω ότι το 2023 ήρθε πια η ώρα να φροντίσουμε να είμαστε πιο συνεπείς στα πράγματα και να κάνουμε λίγο καλύτερα τη δουλειά μας. Αυτό όμως δεν ξεκινάει μόνο από τον λαό, ξεκινάει και από την κυβέρνηση».

«Δηλαδή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τέλος αυτό το “ωχ αδελφέ και τι έγινε”. Έχει κόστος και έχει το μεγαλύτερο κόστος» συμπλήρωσε, επίσης, η Μπέσσυ Μάλφα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις