Τρίτη, 5 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα για κόντρα Καινούργιου – Σκορδά: Η Κατερίνα το πήρε πολύ προσωπικά

Μπέττυ Μαγγίρα για κόντρα Καινούργιου – Σκορδά: Η Κατερίνα το πήρε πολύ προσωπικά
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Θέση στην άγρια κόντρα που ξέσπασε πριν από μερικές μέρες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά πήρε σήμερα (11.11.2023) η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ ένα πράγμα θα ήθελα να της πω (της Κατερίνας Καινούργιου): όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής – επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμη και να έχεις δίκιο. Θα το χάσεις, γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το ξέσπασμα της παρουσιάστριας του Alpha κατά της Φαίης Σκορδά.

«Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως, επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια.

Και η ίδια έχει πει πως, όταν ξεκίνησε το πρωινό όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, έκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά.

Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό ειδικά με τα νούμερα της τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις