Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου: Φαντάζομαι δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο

Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου: Φαντάζομαι δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο

Τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τη δήθεν σχέση ανάμεσα στον Γιάννη Στάνκογλου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, απασχόλησαν σήμερα (09.12.2023) το πάνελ της εκπομπής I Love SouKou, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να παίρνει θέση.

«Βγήκε σαν δεδομένο στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχει χωρίς να πουν στην αρχή ονόματα. Το σκιαγραφούσαν κατά κάποιο τρόπο. Εμείς που το βλέπαμε, το καταλάβαμε ποιους εννοούσαν», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τα όσα ακούστηκαν για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Η παρουσιάστρια συνέχισε τον συλλογισμό της, λέγοντας: «Μετά έσκασε αυτό σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας κι αναγκάστηκαν να το διαψεύσουν. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει, να κάνει ένα ρεπορτάζ».

Η Μπέττυ Μαγγίρα στάθηκε στο γεγονός πως τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ηθοποιός έχουν μικρά παιδιά.

«Επειδή τα παιδιά μπορεί να είναι σε μία τρυφερή ηλικία, μπορεί να πηγαίνουν σχολείο, αν αυτό δημοσιοποιηθεί στην τηλεόραση, θα πάει ένα παιδί στο σχολείο να τον ρωτήσει…

Αν εγώ είχα χωρίσει από τον Δημήτρη Μάζη – χτύπα ξύλο – δε θα μπορούσα να κάνω έναν δεσμό; Θα έπρεπε να πάρω την άδεια από τα παιδιά μου; Όχι! Το θέμα είναι ότι θα επέλεγα εγώ πώς και τι και όχι να το μάθουν και να με ρωτάνε για να νιώσουν ίσως και άβολα. Βέβαια δεν έκαναν και κάτι μεμπτό οι άνθρωποι, το διέψευσαν».

«Σκληρές στιγμές για τη δημοσιογραφία» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, στον οποίο έχει συμβεί, όπως εξήγησε, κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις